Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V clanku odsuzujete rasismus a sama jej v textu praktikujete .. zajimave :-) ... jinak, nejsem si jist, ze by ceska vetsina rozlisovala v pripade tragedie ... myslim, ze kazdopadne zdaleka ne tolik, jak by rozlisovala ta Recka, kdyby slo o Turky ;-)

1 0
možnosti
OU
JS

Oni nejsou rasisté, oni jsou ...... (seriál Most)

1 1
možnosti
MS

mě to nadužívání pojmu "rasismus" unavuje. kolonisti jako angličani, francouzi, italové, belgičani, apod páchali masové vyvražďování pro ně méněcenných obyvatel v koloniích, američani segregovali černochy ještě před pár desetiletími, němci vyhladili většinu evropských židů, japonci ještě dnes neudělí občanství nikomu z blízkého východu, ale největší rasisti jsou češi, co se snaží (neúspěšně) živit a podporovat romy.

já prostě na tento váš blog jinak než takhle uštěpačně reagovat nemůžu, už je to obviňování čechů z rasismu otravné.

16 0
možnosti
PK

Tak tato otazka neni vhodna nekoho posoudit ,jestli je rasista nebo ne. Jenom proto ,ze nemam rad ruzne narody , z ruznych duvodu (Islam a,t,d,) uz nemusim byt rasista.Mame zname v U.S.A. cernochy a rozumime si s nimi vynikajici . Ale ty stredomorni co se sypou na clunech do evropy ,ty nenavidim. A rasismus uz byl u stvoreni lidstva a jestli lidstvo bude jeste 10.000 roku existovat tak bude i rasismus existovat . Jo ,uz jsme procestovali skoro cely svet a cesi jsou presne stejni rasisti jako jinde na svete. Rasismus je prirozena lidska vrozenost.

5 0
možnosti
KC

Používáte generátor náhodných slov ?

2 2
možnosti
PN

P83e63t48r 85N43o87v94e92k

2. 5. 2020 21:30

milá paní , zkuste si zjistit kolik je neziskovek jen pro romy , a jaké mají rozpočty , a na co se ty peníze používají , jste tak čestná a poctivá , a zajímá Vás skutečně pravda , že to uděláte ?

7 0
možnosti
Foto

Pane Noveku, udělám, slibuji, protože vím, že máte pravdu.

2 0
možnosti
PS

Cítím v blogu malý rozpor. Romové mají velké rodiny, které drží spolu více než u většinové společnosti - v tom souhlas. Pořádají velké a opulentní svatby a pořádají velké a opulentní pohřby. taky souhlas. Ale proč tedy žádají o příspěvek na pohřeb, když nežádají o příspěvek na svatbu? Vždyť velká rodina by to měla v klidu dát. Samozřejmě je to tragédie, ale... ta natažená ruka pořád.

5 0
možnosti
Foto

nemohu komentovat tak divnou otázku, tedy závěr Vašeho dotazu, nechci ho komentovat.

0 0
možnosti
JS

Dnes je bohužel doba, že za rasizmus se už považuje kde co, musí se měnit obálky knih a podobné nesmysly a to jen kvůli domnělému rasizmu. Lidé, kteří všude vidí rasizmus jsou sami největší rasisté a lidé, kteří zakládají neziskovky jako romea jakbysmet, protože zakládat něco jen pro jednu etnickou příslušnost je samo o sobě rasistické.

Měla by se přestat zaměňovat kritika lidi problémových, líných a páchajících trestnou činnost od kritiky jen na základě rasy. Toto právě dělají ti problémoví, aby oprávněnou kritiku schovali za slovo rasizmus a evidentně se jim to daří.

Pokud nikdo zemřelému neudělá pohřeb, tak pohřeb provede stát a popel si může rodina do nějaké lhůty bezplatně vyzvednout. Takže se nic strašného nestane. Počet takových pohřbů se ročně pohybuje kolem 1500.

7 0
možnosti
Foto

Máte jistě pravdu, ale já to rodinu chápu, jejich tradice jsou prostě silně zakořeněné. Je tolik lidí, kteří žádají o pomoc, přispívá se, nikdo nic nenamítá - např. jedna matka - dnes již zemřelého dítěte - měla údajně transparentní účet, vybrala 5 mio Kč, od dítěte odešla, to poté zemřelo. Nebyla to Romka, ale Češka, zkuste se podívat na fb, kolik lidí žádá o peníze a nemusí.

0 0
možnosti
MS

češi nejsou rasisté, cikány neposuzují podle barvy pleti nebo etnické příslušnosti, ale podle reálných mnoho dekád trvajících zkušeností s nimi. to není rasismus, to je přirozená reakce na realitu

9 0
možnosti
KC

Milý pane, to je rasismus, jen zobalený do zlehčujících frází.

0 9
možnosti
KC

Procento rasistů v české populaci je stejné, jako kdekoli jinde. To jen z této diskuze to vypadá, že jich máme více.

4 1
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik