Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Rozhoduje životní zkušenost. Pokud mám s nějakým etnikem 90% špatných zkušeností, pak mám snad práv na názor, co je to za lidi. Kdo to nechápe může skončit špatně.

9 0
možnosti
RM

Pokud se nepletu, tak existuje i sociální dávka jako příspěvek na pohřeb.

0 0
možnosti
RK

pohřebné se dává při vypravení pohřbu dítěte nebo při vypravení pohřbu rodiče nezaopatřeného dítěte. Je to 5 000 Kč a není to závislé na příjmech.

1 0
možnosti
AF

A27l23e45š 79F82r92ý24b84a

2. 5. 2020 11:00

Jsem rasista, ale uznávám třeba i větší schopnosti jiných ras. Tedy jak kdy, jak kdo, však ani já...

Podstatnější je, jak kdy někdo občas pomůže když to jde, a nebo ne. Já umím být taky docela vděčný, a občas něco udělat pro někoho.

********************************

Něco jiného ale je, když si někdo zničí pěkné bydlení, na jaké bych ani nedosáhl.

A ten někdo neudělá už nic užitečného.

Naproti tomu, říkalo se že třetina programátorů ve světě je z Indie...nevím jestli ještě teď

1 0
možnosti
KC

Znáte seriál Most ? Vy jste také spíše d..i., než rasista.

1 0
možnosti
LK

Nesnasim rasismus a cikány.

0 0
možnosti
Foto

Na situaci Cikánů se dost podepsal sociální stát, který Cikány pokládá za méněcenné etnikum a raději je celý život vykrmuje a hýčká sociálními dávkami, podobně jako se stará o zviřátka v zoo. Takže jsou zvyklí pořád natahovat ruce a žadonit. Ale jak kdo, osobně znám cikány, kteří makaji ... no jak Vietnamci!! :-) Jinak Češi rasisti nejsou.

16 0
možnosti
Foto

Cikány by zaměstnalo více podnikatelů či podniků, ale musejí dosáhnout nějakého vzdělání. Kopáče všude nechtějí. Dokud někdo nepřesvědčí cikány, že bez vzdělání a pracovitosti budou na pokraji společnosti, tak se nic nezmění. Od devadesátých let máme spoustu neziskovek, ale nevšiml jsem si nějakého posunu. Ty zlé komentáře samozřejmě neschvaluji.

11 0
možnosti
AF

A20l20e93š 23F92r64ý91b29a

1. 5. 2020 22:58

A jestli ta rodina nebo někdo z ní taky někomu pomohla, třeba Čechům nebo Čechovi, a nebo třeba ne?

Budu žít už jen málo roků, ale hrobku mít nemusím.

3 0
možnosti
PS

P71e63t95r 68S50o85k21o97l

1. 5. 2020 21:53

Mícháte spoustu nesouvisejících věcí dohromady. Předně je třeba udělat pořádek v užitých termínech, žádat peníze na pohřeb...na smuteční obřad, nebo na zpopelnění ostatků? Protože obřad je nadstandard. Vulgarity a nechutné kecy v diskuzích, jsou dnes standard, slušně se chovali Češi jen v dřevních dobách internetu a nesouvisí to s češstvím, ale s tím kolik hňupů má internet. A že se koncentrují pod článkem, kde romská rodina prosí o peníze? To se děje u všech článků o romech. Můžete tomu říkat rasismus, ale ve skutečnosti to má jisté odstíny. Kdyby o peníze prosila vietnamská rodina v nouzi, tak by se ukázaly ty nuance. Těch důvodů je spousta, ale za většinou stojí problémové soužití s touto komunitou, ne kdo má jakou barvu pleti, nebo odkud pochází. Člověk by mohl použít jedno české přísloví...Jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá.

30 0
možnosti
ZB

Tak Řekové jsou Romům velmi podobní. Takže tu sounáležitost chápu. Život na dluh bez výhledu do budoucnosti je oběma národům vlastní.

Tragedii podobného druhu snad nikdo nikomu nepřeje. Jedno přehlédnutí a všechno je navždy špatně.

6 4
možnosti
PV

Udělejte si putování pí řeckém venkově, jak tam lidé žijí. Pak si za ten svůj blábol dáte facku.

3 7
možnosti
PB

Vzala jste si na paškál několik extrémních příspěvků a napsala na toto téma poněkud extrémní blog (romové mají velké svatby, protože si váží rodiny, nikdo je nechce zaměstnávat apod.). Tedy odezdikezdismus. Když vy do šířky, tak my na štok.

7 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik