Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je mi smutno když si uvědomím, kolik pravdy je ve vašem příspěvku.

5 7
možnosti
Foto

Paní Marie, díky, protože ostatní mě tady pranýřují. R^

1 1
možnosti
PS

P62e42t10r 67S92k62á26l60a

9. 11. 2019 9:44

No když to tak porovnávám, tak jsem radši "novodobým otrokem", který si může nakoupit v nadnárodních řetězcích z bohatého výběru zboží vyrobeného v nadnárodních firmách a zaplatit kartou z účtu vedeného u banky vlastněné nadnárodním kapitálem. A nemusím tak činit jen doma, můžu za tímto účelem vyrazit libovolným směrem za hranice. Radši než být hrdým patriotem před prázdnými stoprocentně tuzemskými obchody.

12 0
možnosti
MK

Hehe, tak už paní blogerka vstoupila do diskuze, no a jak jinak, než urážet diskutující. Bravo. Rv

3 0
možnosti

Buďte shovívá k autorce. I speciální zařízení preferují procházky na čerstvém vzduchu.

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že jste celkem přesně uhodila hřebík na hlavičku. Ano, majetková struktura a vlastnictví strategických zdrojů je pravou příčinou relativně nízkých platů v české ekonomice. Lidé prostě berou ve srovnání s Německem málo a bude tomu tak vždy, neboť jde nikoli o ekonomické, ale o politické rozhodnutí globálního kapitálu. (Vysvětluj to ale otrokovi, který si myslí, že jím není jen proto, že má auto a jezdí na zahraniční dovolenou.)

4 5
možnosti
Foto

Miroslave, snažím se odpovídat na ty nenávistné komentáře. Usmívám se, zůstávám v klidu a nechápu, proč nepochopili ti lidé můj článeki. Ale Vám děkuji.R^

2 2
možnosti

Je vidět, že sbíráte rozumy od naprosto nepoučených lidí. Nadnárodní firmy ovládly celý svět, nejen ČR. Jestli jste si nevšimla, tak jedním z hlavních důvodů špatné nálady Britů a potažmo brexitu jsou statisíce auslendrů z východní Evropy. Těžko tedy mluvit o tom, že by si je tam "chovali" jako otroky. Nejradši by totiž byli, kdyby z Británie vypadli.:-)

10 0
možnosti
Foto

Milane, s tím souhlasím, je to tak, ale pak se budou muset naučit pracovat. Holt, jeďte se tam podívat, mluvte s lidmi, s pravými Angličany, s Čechy, co tam pracují a pak mi napište. Díky.:-)

0 0
možnosti
Foto

No tvl. !;-€;-O8-o

Kam na to chodíte?

5 0
možnosti
MK

No přece to slyší od lidí

Článek jsem napsala na základě toho, co slyším od lidí, kteří komunismus nesnášeli jako já. Nechtěla bych ho zpět, ale chtěla bych žít ve slušném demokratickém státě.

Zdroj: https://katerinakaltsogianni1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=734802

Cíl splněn. Nastvat co nejvíc Čechů.

10 0
možnosti
HT

....jen bych dodala ne za posledních 30 let,ale za posledních pár let,ale lidi si je zvolili,já ne.Komunisty už zpět nechci ,moc ublížili mě i mé rodině. Už se propouští,pro "nadbytečnost"(vzdělání a tomu odpovídající ohodnocení),tím se ničí rodiny, lidi v důchodu jsou také nepotřební,tak nemají dostupnou péči a žijí na pokraji chudoby.Spousta lidí co znám se k těmhle dnešním ehm přidala už jenom proto,aby si nezměnili svůj životní standart.:-/

1 0
možnosti
Foto

Vidíte, a tady je takový nedostatek lidí, že podniky musejí zaměstnávat i absolutně nekvalifikované lidi podezřelého původu.

Jestli máte potřebu si přivydělat, přihlaste se.

Jen lidi s oběma levýma rukama se moc neuplatní. :-P

2 0
možnosti
Foto

... paní autorka se evidentně potýká nejen mezi dvěma světy (i když zde by spíše mělo být se dvěma světy - tedy se potýká i s češtinou, což zase není nic tak nepochopitelného, tedy v jejím případě), ale já se nějak nemohu zbavit dojmu, že se potýká i s tím, komu se zalíbit - na jedné straně podivné vychvalování, jindy zase zcela naopak, i proto je vše poněkud zmatené, zdá se. Logiku a jasný názor, abys zde pohledal. Ani lupa mi nepomohla, omg.;-)

11 0
možnosti
Foto

Pane Abelovský, to bude tím, že díkybohu, nedosahuji Vašich kvalit. Ani se o to nebudu pokoušet. Lupa nepomůže, musíte dát do chodu mozek. Víte, kde je? Jinak moc a moc děkuji za Váš velmi kvalitní a skromný příspěvek. :-)

1 5
možnosti
JV

Milá paní, vy jste vstoupila do KSČM ?Ty mají podobné plky.

7 0
možnosti
Foto

Milý pane Vrabče, nevstoupila a naopak KSČM je pro mě něco, co mi zvedá žaludek. A nevstoupila bych do žádné strany, protože všechny dnešní politické strany jsou naprosto shodné, jejich divadlo před námi je trapné. Četl jste pořádně??

0 0
možnosti
PB

Tak to je blábol par excellence prošpikovaný řadou demagogií a vyložených nelogičností. Ale bude se to líbit. Je to přesně ta písnička všech skuhralů, ublíženců a celoživotních kverulantů, kteří sice ničemu nerozumí, ale o to víc chtějí o tom mluvit.

A jen pár fakticky poznámek:

Rozklikněte si stránky pár těch bývalých super českých firem světových jmen, např. Zetor, Auto Škoda, Koh-i-nor apod. V sekci historie se dočtete, kolik a kdo po revoluci do firmy nalil stovek milionů investic a nekonkurence schopnou firmu tak zachránil před krachem, kam ji dovedl ten náš bezva český stát. A odpovězte si sama, proč to jiní čeští byznysmeni, kteří mimochodem tehdy u nás nebyli, neudělali taky tak. A mimochodem pro vaši info, podniky po revoluci u nás tunelovali ponejvíce právě ti čeští majitelé, ne zahraniční. Tak to by bylo k tomu vašemu bezva socialismu, který tady přivedl naprosto všechno na buben.

Taky nám můžete vysvětlit, o co větším přínosem pro českou ekonomiku je firma, kterou vlastní Franta Podejdrát z Kojetína, než kdyby ji vlastnil Frank Müller z Kolína. A při té příležitosti nám můžete tu stejnou záhadu vysvětlit i u těch českých řemeslníků, kteří jsou pro stát přínosem jen pokud pracují pro českou firmu.

Ostatní bludy necháme na potom. Tohle máte na týden.

15 1
možnosti
DR

Netvrdím že úplně se vším se dá souhlasit, ale psát o blábolech a bludech po tom Vašem včerejším blogovém výtvoru je zrovna od Vás opravdu k smíchu.;-D

1 1
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik