Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Katerina Kaltsogianni 55811

Jo, jo, vím, ale nepovím. Kdokoliv, kdo má cukrovku, tak má problém s pamětí, s náladou, s rétorikou atd., protože nastávají nevratné změny. Tak kousek jsem řekla, jo?

Obávám se, že se nic nestane, že se bude dál mlžit, bude se lhát, aby se další kandidát na prezidenta měl čas připravit, protože při případné rezignaci prezidenta díky jeho zdravotnímu stavu nebo ......ani to nechci psát, je velmi málo času na nového prezidentského kandidáta.

Zdroj: https://katerinakaltsogianni1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=732888

Tak nejspíš už máte v šuplíku napsaný nekrolog, abyste mohla být první.Rv

0 0
možnosti

Z vasi reakce jsem jelen, myslim, ze se mijime. Rikavalo se - ja o koze a ty o voze. Ale te neni dulezite.

0 0
možnosti
Foto

Jediné, co bylo včera neobvyklé, bylo, že pan prezident při projevu seděl.

2 0
možnosti
Foto

Předvedl nám klasické pokrytectví. Za člověka totiž mluví jeho činy.

4 4
možnosti
Foto

"Podle sebe soudím tebe?" Rv

2 1
možnosti

Použitý středověký přívlastek avizuje zbožnou úctu k obdivovanému samovládci, který hlásá jedinou a pravou pravdu. V tomto duchu je psán tento článek. Skutečně by bylo hezké, kdyby prezident sjednocoval, nebo aspoň podporoval věcný dialog znesvářených stran, bránil nenávisti, závisti, sprostotě, očerňování a nálepkování. Bohužel je z činů prezidenta vidět pravý opak, což je nesporné. Protože se však chovají podobně i jiní ústavní činitelé a volení zástupci, může to brát jednodušší část občanstva jako normální chování a chovají se obdobně. Pokud je tedy diametrální rozdíl v tom co MZ hlásá a jak se chová má to spíše devastující účinky na společnost. Takový farizejský postoj je pro hlavu státu nedůstojný, stejně jako zneužití státního svátku pro osobní selekci na "hodné" a "zlé" osobnosti v ČR.

5 4
možnosti
Foto

Pane Kučero, když čtu pozorně Váš diskuzní příspěvek, tak musím souhlasit, ale ten článek nebyl psán pro obdiv, co řekl M. Z., ale pro ty dvě vlastnosti. Využila jsem této příležitosti, abych je sdělila i v souvislosti, že i M. Z. razantně změnil svůj postoj, názor, pohled, co já vím? Určitě to bylo i proto, co o sobě četl, kdo všechno mu přál smrt. Díky za čtení.

1 1
možnosti
Foto

J33a61n75a 56M10a28j43o48v80á

29. 10. 2019 8:32

To, čemu by říkáte velký, bych označila spíše jako velmi unavený.

7 2
možnosti
Foto

Zkuste se koncentrovat, když vás tupě bolí nohy jak ďas.

2 1
možnosti
Foto

Velmi dobře a poutavé napsáno, někteří Vas nechávali, ale ja naopak ano. Karma

7 1
možnosti
Foto

Miroslave, díky a přeji krásný den.R^

1 0
možnosti
Foto

Perfektní článek, paní Kateřino. Já se sice ve skutečném životě se závistí už nesetkávám, ale na těch sítích to je někdy katastrofa, pak nezbývá asi nic jiného než nadhled - a ten Vám v diskuzích nechybí, jak jsem si nejednou všimla.

6 0
možnosti
Foto

Paní Černá, děkuji moc. Přeji krásný den.

1 0
možnosti

Rozumím Vám, k Vašemu sděleném nic nenamítám - Pouze dodávám model :

Soudruzi, je zde něco a jmenuje se to Přestavba - Glasnosť. Ukazuje se, že musíme myslet a mluvili jinak ! Jde to z pokrokového Východu, začal s tím M. Gorbačov. Prostě my jsme jaksi CELOŽIVOTNĚ zaostali a mluvíme - Blbě ! I nenávist jsme seli ! Podávám tedy návrh - Dnes je pondělí, ulehneme do svých postelí a ráno - V úterý ! Již budeme myslet a mluvit JINAK - Vše bude napraveno - Ponovu ! Tedy - Kro je pro - Proti - Zdžel se ? Výborně , jednomyslně schváleno ... V čem je problém ? ... :-)

2 0
možnosti
Foto

V tom zavedeném vzorci chování, tady nepomohl ani Gorbačov, ani Havel, každý musí začítá sám u sebe. Já se už tak narodila, díky bohu, nemusím svůj vzorec chování v tomto smyslu měnit. Miroslave, jinak díky, Vaše příspěvky vždy ráda čtu, protože mají niť.R^:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik