Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Dovolena neni preci smysl zivota. Lze jeden rok bez problemu vynechat.

2 0
možnosti
Foto

A na Šumavu Smartwings stejně nelétají :-)

2 0
možnosti
JS

Naprostý nesmysl, je mnoho dalších leteckých společností, které rádi, lépe a levněji Smartwings nahradí. Takže nestrašte.

16 0
možnosti
Foto

Stát je mizerný vlastník a proto by měl vlastnit jen to nejnutnější a to letecká společnost není.

4 0
možnosti
DM

To je klasické prohlášení kterým bohatí požadují privatizaci zisku a kolektivizaci ztrát.

V dřívějších dobáích by bylo slušné,pokud vlastním firmu,ze které roky tahám peníze,také v době ztrát zpátrky nalít z vlastní kapsy.

Aneb zisk je můj,ztráta je firmy????

Ta čuňárna současnosti,kdy bohatí maximalizují rentu,to je asi normální,ale pak při jakékoliv turbulenci odmítají ztráty sanovat a sprostě natahují ruku k daňovým poplatníkům je neskutečná.Stát zdraží občanu rohlík aby nasypal miliardářům a čínským vlastníkům????

Ať firmu prodají ale za symbolickou korunu,poté nechť ji dokoupí zpět za všechy náklady spojené s převzetím a provozováním plus minimálně inflace případně přiměřený zisk z prodeje

Jinak OKD a jiné firmy je to samé,OKD byl taktéž neskutečná prasárna

kdy stát místo původních vlastníků sanuje pozvolný zánik firmy

Tohle je povinnost vlastníka a co si budem povídat zcela nepochybně by měl vlastník ručit i svým majetkem,nasekat dluhy a hodit to státu na krk je fakt podnikatelský um..

8 0
možnosti
KV

K62a98r57e64l 77V76a77n76ě84k

18. 5. 2020 15:19

Vláda se stará o svoje občany po všech stránkách. Nesmíme nechat padnout aerolinky Smartwings, protože vozí čechy na dovolenou. Bureš se svými marionetami spoléhá na to, že český občan má paměť akvarijní rybky. A nebude si pamatovat, že Šimáně je Burešův spolužák z Pézetky. Nebude si pamatovat, že Bureš prostřednictvím finanční skupiny Hartenberg vlastní letecké opravny Avia Prime. Tento podnik je servismanem letadel společnosti Smartwings. Babišova opravna je tak svázaná s firmou Smartwings jako obchodní partner. Když nebudou stroje Smartwings létat a nebudou domovsky v ČR, ztratí opravny svěřenských fondů Andreje Babiše důležitého referenčního zákazníka. Bureš tedy (světe div se) opět neříká pravdu a v celé kauze sleduje osobní zájem a finanční profit. A jako bonus se pomůže "koaličnímu partnerovi" hradnímu prognostikovi s podílem Číny v aerolinkách. Přece nebudou spřátelení komunisté škodní. To dá rozum. Takže přestaňte lidičky prudit. Smartwings se prostě musí koupit!;-D;-D;-D

32 1
možnosti
PN

P28e39t17r 66N53e72m28e84c

18. 5. 2020 18:12

nebylo by lepší používat pro jednu osobu jedno jméno? Takhle to působí dost zmateně :-) a co je to za školu ta PéZetka? Ale jinak klobouk dolů, váš vhled do pozadí celé té konspirace je obdivuhodný. Mimochodem je tam rozdíl 5 let...ale možná že si Babiš zařídil rovnou nástup do deváté třídy.

0 0
možnosti
DH

D38a16v19i66d 79H39o45l96e57c

18. 5. 2020 15:15

Je tolik letadel nebo i společností které by po možností mít opět práci po tom skočily a nevěřím že by si dovolily nasadit vyšší ceny. Navíc ve Smartwings nedostanete ani obyčejnou vodu což u jiných společností není.

3 0
možnosti
RC

ANo tak nejak. V cene letu jsme meli zaplaceno jedno piti.... A dostali jsme co?

0 0
možnosti
JD

tfujtajbl ... to je teda síla ;-D

1 0
možnosti
MS

Možná stačilo na úvod napsat, že vlastníte cestovní agenturu. Pak by to bylo všem jasné....;-D

34 0
možnosti
VH

Ani pak tak hloupý článek nepochopím.

10 0
možnosti
Foto

Vy chcete socialisticky hospodařit a kapitalisticky žít. Poslyšte, neznáte vy někoho v Řecku?;-D

62 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
AN

A74l64e89š 79N11o15v69á32k

18. 5. 2020 14:14

proč by jakoukoli firmu měl kupovat zrovna český stát? ať si ji koupí kdokoli, kdo na to má. Pokud Smartwings zkrachuje, brzy se najde jiný dopravce, který rád odveze lidi na dovolenou...

15 0
možnosti

Kdyby se Smartwings propadly do země, zmizely by s nimi peníze, které vybrali od cestovek a cestovky od klientů. Takže ano, převis nabídky je, ale někdo by ty letenky musel znovu zaplatit

1 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik