Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

S cestovkou neletam,se smartwings taky ne.Ten nadpis to je jako kdyz pastiky jezdily na Jadran a az casem zjistily ze pastiky si brat nemusi ze to jde i jinak.

5 0
možnosti
RP

R26o98b15e97r92t 34P35e49l79c

18. 5. 2020 20:42

K dovětku v 19.30 hod

Takže pokud Číňani chtějí za 50% 1 Kč, hodnota firmy je dle nich 2 Kč...

NENÍ, NENÍ, BOHUŽEL NENÍ...je X miliard v záporných číslech!!Daňového poplatníka to bude stát miliardy...a pak to oddlužené nějaký expert prodá za pár milionů.... Děkuji nechci.

6 0
možnosti
Foto

Já také nechci, proto jsem tam ten dovětek dala.

0 0
možnosti
PA

P73e24t91r 86A26g58u16l23á62r

18. 5. 2020 20:24

Kupovat společnost v oboru a době, kdy se celé odvětví potápí? To je pořádný nesmysl. Pořád by bylo levnější těm postíženým zaplatit letenky u jiné společnosti. Krach aerolinek men fakt nedojímá. Němci nechali Germanwings 7.4. krachnout bez mrknutí oka. Proč máte pocit, že by krach ČSA nebo Smartwings byl nějaká tragédie?

11 0
možnosti
JK

Pisete neskutecne kraviny.

15 0
možnosti
RP

R61o25b97e62r74t 59P77e41l52c

18. 5. 2020 20:09

Asi nejstupidnější článek, co jsem za poslední dobu četl!!! ČSA/SW je něco jako parodie na leteckou společnost, omylem jsem s ní letěl vloni, kdy ČSA operovaly na společné lince Paříž-Praha...myslel jsem, že poletím AF. Absolutně jsem nepochopil marketingový tah "hladoletu"...jednak KAŽDÝ normální člověk poletí za stejné peníze s leteckou společností která má byť malé občerstvení v ceně, jednak ten neuvěřitelný chaos při prodeji coly, piva, croassantu, sendviče....neustále jim něco chybělo ve vozíku a odbíhali pro to do kuchyňky, někdo platil v Kč, někdo v EUR, někdo kartou...na ty co seděli vzadu se v podstatě nedostalo....PROBOHA CO TO JE??? KDO TO VYMYSLEL? JAKÉ ZÁKAZNÍKY TÍM CHTĚJÍ ZÍSKAT? Pokud nám na výběr, letím jinou společností...ale kdysi dávno jsem naopak ČSA preferoval.

K podpoře/odkupu...nejdříve zveřejněte celková aktiva a pasiva. Dluhů bude jak sr.... ve chlívku... Leasingy/úvěry na letadla, přes rok uzemněné MAXy, nastartování 100% provozu v nedohlednu....Rv

11 0
možnosti
JR

J27a28n 86R74á50ž

18. 5. 2020 20:03

Tvrdík by byl pitomec, kdyby Smartwings kupoval a to on rozhodně není.

Nevím důvod, proč by měl stát kupovat čínskou firmu s menšinovým českým vlastníkem, který se už delší čas snaží svůj podíl prodat (i když to maskuje). Smartwings je prodělečná firma, která nemá naději, že by byla ještě někdy zisková a Číňané by byly rádi,kdyby se jí zbavili. Do takové firmy vstoupí buď jen šílenec nebo větší perspektivní dopravce, který by se tak dostal relativně za dobrý peníz k pohledávkám za Boeingem, dostal by "za pusu" přístup na pražské letiště, pak dodal svoje know how a provozoval by ještě dlouho na zemi stojící letadla v budoucnu pod svou značkou.

Že to byly kdysi České aerolinie a český člověk je plný sentimentu za bývalými značkami, které tvořili kdysi v pravěku "české stříbro" a značka "OK" je pro něj něco jako Prazdroj, což je mimochodem firma japonská, tak je schopen požadovat po vládě, aby do té ekonomicky nesmyslné transakce vstoupila. Což by byla nebetyčná hloupost. Koupit a pak provozovat prodělečnou leteckou společnost, je to poslední co by měl stát v dnešní době pro oživení ekonomiky dělat.

5 0
možnosti
GS

Jako vtip dobrý!

14 0
možnosti
OT

Raději zapomenu na dovolenou než aby stát, to znamená my všichni, zachraňoval podvodnou společnost nějakých miliardářů a nějakých číňanů. A podvodníka Tvrdíka.

18 0
možnosti

Dobře, jste zainteresovaná v činnosti nějakých cestovek, hodilo by se Vám, kdy stát umetl SmartWings cestičku.

Ale proboha, aspoň "lobbujte" inteligentně. Leteckých kapacit jsou spousty, není důvod, proč by neměla letecká doprava fungovat.

Jasně, možná někdo kvůli krachu cestovky nikam neodletí ... ale to snad neznamená, že všichni ostatní mají povinnost mu záruku dovolené štědře dotovat, nemyslíte?

12 0
možnosti
Foto

Pane Šedivý, nelobuji, podívejte se na to, co jsem nyní dopsala.

0 6
možnosti
LH

Zdá se, že mnozí si ani neuvědomují, jak se v brzké době může změnit svět a jak se změní i jejich měřítka životních preferencí. Proto si plánují především dovolenou a média to povýšila na prvořadý problém.

5 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik