Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kecáte, paní. jen hloupě kecáte.

2 2
možnosti

Vážená dámo, on Šimáně není chudáček, když nalil do golf resortu Albatross 430.000.000,- určitě má na to, aby něco nalil i do Smartwings. Ledaže by nechtěl a využil situace a chtěl se téhle rádoby letecké společnosti zbavit. Takový kulový. NIC.

Jo a že zkrachují cestovky? No tak ať. Ony umí skoupit u SMartwings všechny letenky na letní sezonu hned na podzim, takže nikdo nemá šanci si ji koupit.... No tak at si je teď už nechají ty letenky ty cestovky. ;-D

4 0
možnosti
Foto

Kdyby stát koupil Smartwings, a já doufám, že k tomu nikdy nedojde, tak stejně nikdo nikam nepoletí. Cokoliv, co stát vlastní, je nefunkční, těžkopádné, předražené, až jednou bude Smartwings fungovat jako například Česká pošta nebo registr vozidel, tak to bude dovolená snů. ;-D

6 0
možnosti

Nikdy jsme na dovolenou s touto společností neletěli... asi to zvládnem.

2 0
možnosti

Neděste lidi. Ekonomické principy zatím doufám, fungují a fungovat budou. Leasingovky, které letadla vlastní se budou snažit o to, aby letadly někdo lítal. Jo nebude se to pak nejspíš jmenovat SmartWings (které zas tak smart evidentně nejsou) ani ČSA ač to budou mít možná ještě nějaký čas na křídlech, ale pokud bude poptávka po létání, tak se za nějaký čas zase normálně létat bude. Když se létat bude, tak budou i dovolené. Nemá smysl lidi děsit.

p.s. za korunu kupovat dluhy nepodložené žádným majetkem (ehm.. ta značka asi moc velkou hodnotu mít taky nebude..) asi není dobrý nápad když se má někdo chovat jako správný hospodář ;-)

5 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
10 0
možnosti

proc je kupovat? Navic smartwings o to ani nestoji. chtej pujcku (zaruky) nic vic. Kupovat je zbytecny, nemravny, zadluzujici vsechny obcany, pouze prani Babisova Kamose-Simaneho, socialisticky blabol (atd).

3 0
možnosti

Jak napsala (tedy vlastně překopírovala) paní Píchová níže: aerolinky typu SW prakticky nic nevlastní. Jen bych doplnil, že minimálně některé stroje mají na "dry lease" a o posádky se starají sami. Takže jediné, co se na nich dá koupit jsou jejich závazky. To by si dle paní Kaltsogianni měl stát koupit právo vracet lidem peníze? Jinak jsem loni letěl dvakrát na Korfu a cena letenky z Vídně byla vždy zhruba stejná, jako cena večeře v taverně, takže nic, co by člověka při propadnutí zruinovalo. Chápu, že by autorka chtěla co nejrychlejší obnovu turistického průmyslu v Řecku ( já to Řekům z celého srdce přeji taky), ale odkoupení SW českou vládou by k tomu nijak výrazně nepřispělo a neodkoupení tomu nijak neublíží.

9 0
možnosti
Foto

O mě vůbec nejde, jenom vím, jak to postihne lidi, což správně uvádíte. Peníze za letenky se nevrátí zpět, bankrotem si SW pomůže, protože to bude pro ně mnohem lehčí, ale co ti, co zaplatili už milióny? No jo, stejně si to udělají kamarádi, jak potřebují.

0 7
možnosti

Už samotný titulek je hloupost, proč si myslíte že je dovolená tak úzce spjata s leteckou dopravou? Naopak, bude jen dobře když boom low-cost aerolinek prořídne ...

3 0
možnosti

"je nutné, aby stát v tomto případě rychle zasáhl "

Vůbec to není nutné. Jen autorka považuje za nutné plácat hlouposti.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS