Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

A to ještě nevíte kolik rudoarmějců bylo zastřeleno ze zadu (velmi hodně).

3 1
možnosti
JV

"Ze zadu" znamená od vlastních!

3 2
možnosti
JM

Tak do jisté míry je to pravda, řada sovětských vojáků na otravu alkoholem zemřela.

To, že by Hřib nevydržel ani nepatrný zlomek toho, co sovětský voják, je věc jiná.

Neznám ho, nicméně jsem přesvědčen, že by mu stačilo 20 km s plnou polní a pak by se měsíc léčil.

3 0
možnosti
Foto

.. a měl by jít tahat gumy do mišelínky, element jeden

1 0
možnosti
JF

J49i75ř10í 44F93o18g28e98l

7. 5. 2020 12:21

Novotný adoruje tzv Vlasovce (byť sám Vlasov se zapojením jeho vojsk nesouhlasil!),

já zase navrhuji tu jeho městskou část přejmenovat na Vepřoryje.

To by bylo za jeho starostování nejpřiléhavější.

4 2
možnosti
SB

Jak by k tomu přišlil ti lidé, kteří tam žijí a kteří patří k slušné části lidstva?

1 0
možnosti
JN

S Vaším dnešním článkem jednoznačný souhlas a karma. R^

5 3
možnosti
PK

Diskusi jsem neviděl, bo TV B. příliš nesleduji, nicméně jsem pana Novotného viděl v jiných relacích TV několikrát a řekl bych, že právě on je ukázkou dekadence a intelektuálního a morálního rozkladu západní demokratické politické kultury, která již není ani schopna se skrývat za kultivovanou fasádu či konzistentní jazykový projev,

Nevím jestli je to realita či jen průzkum veřejného mínění u voličů ODS, ale někde jsem zachytil, že po skvělém projevu na sjezdu ODS se rozhodl kandidovat do parlamentu, jako bývalému voliči této partaje už mi to neoslovuje, ale přeji mu aby byl zvolen třeba i novým předsedou ODS. Na české politické scéně je příliš mnoho politických stran. Pokud by jedna z nich ubyla, vůbec by to neuškodilo. ;-D;-D;-D

18 1
možnosti
RP

On každý výstup Novotného v mediích je pro silné žaludky. A býval to docela slušný hoch, poprvé se zviditelnil v reality show Vyvolení a tam ještě působil normálně. Má vše rozmyslené a provokuje vulgaritou, hlavně aby se zviditelnil a psalo se o něm. A že novináři ho budou brát a často citovat je jisté..on se vlastně hodí proti každému kdo s nimi nevyjde. Vůbec bych se nedivila kdyby se do té PS dostal...

5 0
možnosti
LB

Asi před třemi dny byla zveřejněna statistika příčiny úmrtí vojáků RA pohřbených na Olšanských hřbitovech, která vycházela z autentických úmrtních listů. Podle této statistiky každý desátý voják zemřel na otravu alkoholem. Taková jsou fakta. (Tabulku si můžete vygooglovat.)

Jinak většina uznávaných a erudovaných historiků se s interpretací událostí roku 1945 v Praze s primátorem Hřibem shoduje.

6 7
možnosti
PK

Vy kdybyste přežila tu hrůzu zřejmě by jste ujížděla na sodovce;-D

11 0
možnosti
PC

S p. Kateřinou tentokrát 100% souhlasím. Na Arénu jsem se výjimečně díval právě kvůli pozvaným. A byla to aréna do slova a do písmene.

Něco tak otřesného, co předváděl Novotný, jsem ještě v televizi neviděl. Tenhle rozmazlený a zpovykaný fracek je názornou ukázkou těžkého psychického postižení a zmíněný by patřil jako akutní případ na uzavřené psychiatrické oddělení. Za takové chování by se musel dlouho stydět a lézt kanálama i nejvíce rozzuřený hysterický adolescent.

Divím se, že tohoto evidentně psychicky postiženého pána, který se kromě hnusných urážek v pořadu na nic jiného nezmohl, může někdo dokonce obdivovat. V takovém případě totiž obdivuje sprostotu, nenávist, agresivitu, malost a především ubohost.

Za normálních okolností by takový exot vůbec neměl vystupovat na veřejnosti, natož pak v televizi. Dělá totiž ostudu celému českému národu!

Standardní "projev" arogantního Hřiba už ani nekomentuji.

Autorce karma R^

12 3
možnosti
Foto

dokud budeme mít TV Barrandov a Soukupa, budeme mít i Novotné a spol.

4 0
možnosti
MB

Naprosto s Vámi souhlasím. Také nechápu tu hysterii, která se tu zdvihla v předvečer 75.výročí skončení II.světové války - můj dojem je, že zde je jasný záměr ji (tu hysterii) vyvolat. Mám to naprosto stejně jako Vy - jako člověk zcela kašlu na "politiku" v této věci; za sebe jsem vděčná a vždycky budu těm, kteří bojovali, padli a trpěli pro náš život a budoucnost, ať už přišli z kterékoliv světové strany, protože bez nich bych tu možná nebyla. Zrovna včera jsem tu v diskuzi pod jedním blogem o postaveném pomníku ROA (Vlasovcům) psala v tom smyslu, že pan Novotný je pro mě tzv.mimo chápání...(myslím tím jeho konání, chování, vystupování...)To už není o diskuzi, o jiném názoru, to už je opravdu o duševní chorobě a v první řadě o absenci soudného a slušného chování. A v jeho případě - člena Občanské demokratické (a toto slovo zdůrazňuji) strany o demokratické diskuzi nemůže být ani řeči. V tomto kontextu doporučuji shlédnout nanejvýš profesionální a kultivovaný rozhovor historika p.Stehlíka - zde: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/eduard-stehlik-prazske-povstani-vlasovci-rozstrel.A200506_175525_domaci_vov.

Chování (pozor - nepíšu o jeho názorech!!! Nemusím s nimi souhlasit, ale má na ně právo) pana Novotného ukazuje pouze morální úpadek dnešní doby a pro ty, kteří jeho chování obdivují, schvalují, považují za nekonformní a zábavné, potřebné na "usazení" svých politických oponentů apod. mám alespoň za sebe informaci: je to trapné, odporné a v konečném důsledku to bude i kontraproduktivní.

Paní Kateřino, Vám děkuji za blog. Dávám karmu.

17 0
možnosti
Foto

Ano, jeho vystoupení ukázalo morální úpadek společnosti, která toto chování trpí u předního politika ODS a navíc mu dovolí prezentovat jeho vulgarity, nepodložené názory a urážky v televizi ve vysílacím čase, kdy tuto politickou kulturu mohou sledovat i děti.

To bude zájemců o post starosty ve školních řadách.

0 0
možnosti
AL

V Ořechově u Brna zemřeli rudoarmejci německými kulkami poté, co leželi namol vypitím místního lihovaru. A zdaleka to enbyl jediný případ.

1 0
možnosti
PN

takže kulky, ne chlast?

0 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik