Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...medvěd se splašil, a utrhl. Utíkejte, běží rovnou sem!

(jste mi připomněl:-D)

1 0
možnosti

I95v68a22n69a 74L61a74n97c48e

5. 12. 2019 12:09

Katerino, jestli budeš kandidovat, tak já přiletím k volbám....;-DR^;-D

0 0
možnosti
Foto

J86a58k97u90b 52R82o88t33h

5. 12. 2019 11:13

Když chcete mít za mluvčího lháře a manipulátora, vaše věc. :-/

0 0
možnosti

Formulujte přesně. Tělní otvory jsou různé.:-)

2 0
možnosti

P80e33t89r 85D46r67a66p21a67l

5. 12. 2019 11:03

běžte do toho...Vaší sebestřednosti by ta kandidatura odpovídala, vedle Haniga a Bobo

5 0
možnosti

Nebudíte důvěru ani přílišné sympatie. Tak s tím ještě počkejte. Ačkoliv já bych vás za prezidentku chtěl, ale muselo by to vyjít s tím Větvičkou. Taková komická dvojice se v prezidentské historii snad nevyskytla... :-)

1 0
možnosti
Foto

Pane Kuthane, vidíte, alespoň byste se zasmál, že?:-)

0 0
možnosti

Já bych vás volil, ale do parlamentu. Ale musela byste být statečná jako Panagoulis/ ?/který bojoval proti juntě. Jdu k volbám a není koho vybrat . Je to jako bych šel do bordelu vybrat si manželku.

3 0
možnosti

Jako žena by jste i nějakou šanci měla. Žel, to tak bude asi vše. Nebyla jste v KSČ, zřejmě ani mezi StB známosti nemáte. Rovněž jste zanedbala své dopisovatelství, blogy budiž - Nicméně, do Halo novin jste stovky oslavných článků o komunistech nepsala. Z vyjádření navíc cítím, že jste svá. To je blbě ! ...

Zřejmě by jste držela závazky. Např. EU uvaluje sankce na Rusko, těžko pak asi je budete navrhovat ke zrušení. Podobně , jak by Vám šlo přidělování cizích území ? Krym přidělíte Moskvě a tu vybídnete, aby Kyjev odškodnila. Jste připravena pospávat na zasedání NATO ? Chápete vůbec, že klenotnice neslouží jako prostor posvátný, ale hradní Wellness pobyt.? Byla jste už vůbec opakovaně před soudem za šíření lží ... ?

A co Váš manžel ? Byl alespoň zaměstnán jako písař u velitele tankových jednotek, které chtěly utnout pohyb revoluce 1989 ? Míním toho, co dnes skoro beze Zbytku vlastní skoro celou Šumavu? Kdo Vám poté zaplatí volební kampaň přes účelovou skořápku darů - Strany nesvéprávných občanů ? Kde seženete velebícího soudruha Velebu, který bude natřásat kornoutem, ve kterém drží 30 mil. Kč ? A na dotaz, kde je vzal - Uteče ze studia i s mikrofonem stále připnutým na svém saku ! Máte takový tým? A nakonec - Tvoříte všude a vždy - Nějaký to dým ? No nevím ! ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Jo, Miroslave, prostě nemám šanci. Díky za ranní úsměv.

2 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik