Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stát se nemá starat o charitu. Charita musí být vždy založena na dobrovolnosti. Jinak to končí jako v tom Řecku.

0 0
možnosti

Ze pochopitelne nejde napravit vse hned, s tim souhlasim, ale ze by meli byt zivoty a zdravi deti na prvnim miste, je podle meho nazoru bez diskuzi. Nelze se divat na to, ze ja se mam dobre, kdyz dite bojuje o zdravi ci zivot. A k tomu by mel prihlednou nejen stat, ale I cirkev se svym majetkem, a fakt, ze treba Kellner radeji posle miliony Klausovi /vzdyt je to president/ nez aby se zajimal o tyto deti, je, no dosadte si. Pracuji s telesne postizenymi detmi tady, v USA, a ze jsou to fantasticke osubky, ktere si zaslouzi nasi pomoc mne muzete verit. Navic si myslim, ze bychom nemeli byt pohodlni a poslat nekam prispevek, ale ze bychom se meli zajimat, zda ty peneze jsou opravdu na pomoc deti a ne ze 80% organizace rozebere na sve "platy". Buh dal Kelnerovi ohromnou sanci pomahat. Aby ji vyuzil je ovsem na nem.

1 0
možnosti
Foto

Ladislave, moc děkuji, že tuto činnost vykonáváte. Je nás asi málo, naprosto souhlasím i s Vaším textem.R^

0 0
možnosti

M17i83l56a28n 16K13e88s94l

12. 8. 2019 16:27

Nevím ,proč by se měl náš stát stydět.Nedá se přece všechno,co je léta špatné a nevyhovující obratem zlepšit.Je pochopitelné,že každý má zájem zlepšit především to,co jej tlačí.Chudák je ten,kdo má tu nevděčnou roli určit pořadí,kdy a co zlepšit.Ať to dělá jak chce vždy je ten špatný.Já jsem CsD(celkom spokojený důchodce) nejen proto,že jsme si díky této vládě nebývale pomohli,ale i proto,že si pomohli i další-matky malých dětí,postižení a jiní.Nelze napravit ihned vše-jsem spokojený,že dnes se máme lépe jak včera a je velká pravděpodobnost,že zítra se budeme mít lépe než dnes.

2 0
možnosti

Máte pravdu. Těch natažených rukou je víc než dost.

0 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik