Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Katerino, Karel má trefné příjmení. Jsem rád, že jsem jen o 12 dní mladší. ToběR^:-)

1 0
možnosti

Hezký povídáni, a konečně i diskuze o něčem mluví. Teda většinou. Díky.

1 0
možnosti

Závidím;-), byla jste přímo u umělecké historie. Moc hezké povídání.

P.S.

Myslím, že Váš článek by neměl mít jen jednoho adresáta - blog; pro osobní setkání a i pro vzpomínku na Karla Svobodu by do rodinné kroniky určitě patřil.

0 0
možnosti
Foto

děkuji, o K. Svobodovi se dá hodně napsat. R^

0 0
možnosti

P95a52v23e69l 84V21é66b55r

14. 7. 2019 18:54

Všude samý Gott. Bojím se otevřít ledničku...

1 0
možnosti

Nojo,

Karel Kral uz vam nezazpiva Bratricku zavirej vratka. Ale na vasi roue si to muzete pustit.

0 0
možnosti
Foto

Pěkná vzpomínka R^

4 0
možnosti

J46i35ř33í 76F86o44g69e90l

14. 7. 2019 14:46

Moc hezky jste to napsala. Jedinou malou výtku mám, možná by se dala opravit, je že pan Gott je Mistr Karel Gott. S malým jsou ti v továrně.

A pravdu dítě, že ti co něco dokázali v sobě mají pokoru a úctu ke VŠEM lidem.

Ne jako zde ti dva tři co sem pletou politiku.

Hezký den přeji.

3 0
možnosti

Vy jste jim je kontroloval? ;-D;-D;-D;-D

0 1
možnosti
Foto

Moc milá vzpomínka, díky za niR^. Vzhledem ke Karlu Gottovi si až říkám, že jsem měla štěstí, že tento fenomén byl mým součastníkem a možná bude trvat dlouhou dobu, než se takový v české kotlině narodí...:-)

2 0
možnosti

Jeden takovy se v roce 1944 narodil. Psal jsem o tom zde 2x Petrovi Pleckovi. Ale z promne neznameho duvodu se jeden prispevek vubec neulozil, a druhy kdesi zmizel.

Mozna ze proto, ze on se narodil v roce 1944 a jako valecny zlocinec byl o rok pozdeji odsunut.

Jnenoval se Peter Hofmann a jestli s enepletu tak k jeho padesatinam mel spolu s Karlem Gottem v ZDF uzasne gala predstaveni.

1 1
možnosti
Foto

J78a94n 17Š15i22k

14. 7. 2019 12:45

Děkuji za milou vzpomínku paní Kataríno. Upřímně Vám závidím blízké osobní setkání s panem Gottem a Svobodou a možnost rozmluvy s nimi. Je mi stejně upřímně líto lidí, co do všeho musí tahat politiku. Žil ve stejném režimu jako většina z nás a byl v něm úspěšný. No a co? Nevím o tom, že by se Gott k někomu choval vysloveně zle, úmyslně někomu ubližoval nebo ho zneužíval nebo špatně žil. Pro mě je důležité, jaký je člověkem a ne jaké vlaječky si musel pověsit na okna. Musel dělat přesně jen to, co tehdy dělala většina jeho kritiků, z kterých se jen line smrad závisti. Nikdy nebudou jako on, protože jsou malí a budou malí i v dnešní době svobody, kdy mají bezpočet příležitostí ukázat svoji velikost a v čem jsou dobří. Ještě jednou děkuji za článek. Hezký den přeji

12 0
možnosti

To jste napsal velmi trefně. Dík.

(ti malí už tady píší)

4 0
možnosti
Foto

Jak řekl spisovatel Kundera " Gott je idot hudby" Já s tím souhlasí. Kryla celý život trápilo, že s ním vystoupil, protože jej měl rád jak osinu někde. Jediné co uměl je zpívat. Kdyby si jej šíbři, jako Štaidlové nevybrali byl by pan nikdo. Bylo hodně zpěváků a daleko lepších než on, ale tu možnost, jako on měl neměli. Kdo z nich měl možnost mít vlastní pořad v televizi, mít diplomatický pas a jezdit do Rakouska, Německa bez povolení, bez celních kontrol, kdykoliv, kdy si on a lidé v jeho kapele zamanuli. Přežil všechny režimy, protože dokázal plout s proudem a přežívá i to, že už nemá hlas. Jaký je to mistr, co dákázal ve světě světoborného. Podle mého titul mistr si zasluží někdo jiné a ne on.

0 8
možnosti
Foto

Víte, zaráží mě, že je to uznávaný umělec, nebudu Vám vyvracet to, co o něm tvrdíte. Ale rozhodně proti písníčkáři Krylovi je Gott mistr, to sorry, i když máte zřejmě Kryla spojeného s revolucí, že? Možná dokázal plout s proudem, ale že nemá hlas, tak to bych rozhodně netvrdila, protože co má Gott, tak to má hlas. Je 30 let po revoluci, takže asi důkaz dost jasný.

4 1
možnosti
Foto

Díky, Katerino, za milou vzpomínku na setkání s Karlem Gottem. R^;-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik