Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J70i37ř37í 56F71o17g58e68l

18. 6. 2019 8:06

Se divím, že se do té hnusné ČR z toho řeckého ráje vůbec vracíte.......

A také se divím, že vám nevadí prolhané vecpání se Řecka do Eurozóny a falší podvody, které jsou tam považovány za běžné, neb se podvádí stát a EU.

4 0
možnosti
MB

Dodatek - Besedy o dvojí kvalitě potravin považuji za samoúčelové téma. Nabídka je v obrovském vějíři. Lidé stejně budou kupovat to - Co naleznou ve schránce = To, ve slevách! Stejně je fantastické, že požíváme nekvalitu a od r. 1989 se průměrný věk v ČR zvýšil o neuvěřitelných 7 let! To vyvolává další tlaky na zdravotnictví + důchodový systém. Česká klasika = Přílišně moc, se to neřeší! Kvalita potravin je jaksi nosnější ! ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Miroslave, věk se zvyšuje, jde však o kvalitu stáří. Souhlasím s Vámi, také necítím velký rozdíl mezi německými a českými potravinami, ale mezi těmi řeckými ano, Ovšem tady jím všechno, co se tu natrhá, nasbírá a vyloví a to je prostě znát. A děkuji za čtení.

1 0
možnosti
ND

Článek není o EU, ale o jídle. Je soukromá věc autorky kam jede a kde žije. Je jasné, že strava je jiná ve vnitrozemí a v přímořských krajích.

3 0
možnosti
Foto

Paní Naďo, děkuji, tomu pánovi nebudu ani odepisovat. Krásný den přeji. A klidně sem můžete přijet nebo přiletět. Je to tu báječné.R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik