Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Náhodou, řepkový med je moc dobrý.;-)

0 0
možnosti
MV

Každý med, pokud je od včel a není zničený zpracováním je dobrý. Řepkový med není vůbec aromatický, tedy těm, kteří mají rádi "navoněné" medy může připadat fádní. Na druhou stranu se dobře hodí např. k slazení kávy, které nebude přebíjet chuť. Řepkový med je jeden z medů, který má v sobě nejvíce glukózy a tak rychle krystalizuje, ale je vhodnější pro diabetiky. Proto se často pastuje.

0 0
možnosti
IL

I15v72a32n15a 20L94a67n66c74e

30. 5. 2019 13:34

Muj syn asi pred peti lety vlezl do hnízda čmelákům, nevyšel z toho vítězně. Cmelaci nejsou agresivni, ale kdyz jim někdo napadne hnízdo... Nevěděl, že tam čmeláci hnízdí. Naštěstí neměl alergii, protože bodanců měl spoustu.

2 0
možnosti
DV

D44a59v81i87d 55V42l64k

30. 5. 2019 12:35

Ona za to asi nemůže řepka ,ale Ti co ji stříkají těmi mraky jedovatých pesticidů, Ty mimochodem podle měření zásadně pod polem s řepkou kontaminují spodní vody. On ten Babiš jednou z té politiky odejde, ale naši přírodu budeme mít z jeho hospodaření už poškozenou na věky. Budeme pít otrávenou vodu, hlína na polích bude mrtvá , protože hnůj neviděla dvacet let, hmyz a následně ptáci vyhynou včetně včel,divoká zvířata už nejsou teď. Takže my tady budeme žít v otrávené přírodě a vzpomínat jak jsme byli blbí a Babiš bude v klidu dožívat někde v luxusu v čistých Alpách a stravovat se v Michellinských restauracích. Hnus.

7 0
možnosti
OB

Souhlas, já si myslím, že prodávat otrávené jídlo nebo otrávit vodu je v Ústavě definováno jako vlastizrada, ale nejsem si úplně jistý, musím si ji znovu přečíst a ty paragrafy najít.

2 0
možnosti
OB

Kamarád který se o téma zajímá volal na ministerstvo životního prostředí, úředník to je ale věc ministerstva zemědělství, on já se ale nebavím o polích, ale o zamořených loukách, řekách, lesích, úředník přiznal že je řepka problém, ale jelikož máme "svobodu" tak si můžou zemědělci dělat co chtějí a může za to pan Klaus, a on jo jasně a teď za tu může Hurvínek, ale zemědělci dělají jen to co jim povolíte, úředník no tak to řešte a podejte trestní oznámení, a on ale ty sedíš na ministerstvu, ty jsi za to placený ty věci řešit ! bla bla bla, v podstatě mu řekl že o problému vědí ale nic s ním dělat nebudou. Ten úředník placený z našich daní má říct - OK prověřím to, pokud se s vámi začne hádat tak je v tom namočený taky. Med kupujte pouze lesní !

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
Foto

Já si ho také vozím, je fakt nejlepší.

1 0
možnosti
Foto

Lehce odbočím, ale řecký med je nejlepší, jaký jsem kdy poznala R^R^. Je to květinami? Využívám příležitost ho pochválit :-).

2 1
možnosti
Foto

Michaelo. Je to tak. Nejlepší pro mě je med z kaštanů.

1 0
možnosti
Foto

J94i38ř18í 41F11e98i90x

30. 5. 2019 10:57

Řepka je z 60-70 % samosprašná, moc včel nepotřebuje... Andrej kecá... Včely mizí, vím z vlastní zkušenosti, nikdy jsme neměli takový úhyn včel, jako letos ...;-(

2 0
možnosti
VT

To ale nevylučuje, že řepka včelkám chutná. A za úhynem múže být třeba varroáza - dlouholetý postrach včelařů.

1 1
možnosti
MB

Jsem chalupář a pomalu si uvědomují svou blbost - Trávník zcela krátce střižen. Přemýšlím o části divoké loučky s květy. Kolem jsou včelaři - Hlásí své pohromy - Včele řepka chutná - Řepka potřebuje ovšem postřikové jedy! To je celý problém rostliny! Vážně - Ptáci mizí + hmyz myzí! Člověku to docvakne = Tady nejde pouze o onen Med! Představme si, že opylováno nebude nic. Prostě nic. Odpověď je jasná = Skutečně nebude nic !! Dotace asi zůstanou! Babišovy výroky, již trumfují idiocismus Komunistů! To je co říci - O jablku, o stromu ... :-)

2 0
možnosti
HT

Četla jsem to a s hrůzou přemýšlela kam až to blábolení dojde, "prý "budeme" chovat motýlky, no fakt úděsné a ani odborník, který to sleduje dlouho svým názorem neuspěl, prima den R^R^:-P

2 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik