Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je strašná škoda, jak si občas lidé udělají názor dle emocí.

Pan Sagan bylo odsouzen soudem v demokratické zemi, o které není známo, že by měla problémy se svým justičním systémem. To neznamená, že je vinný. Stále se může odvolat a odvolací soud může rozsudek změnit a pokárat soud první instance za spackaný proces. Ale, vzhledem k tomu že jde o soud v demokratické zemi která nemá problémy se soudním systémem, je potřeba se ptát, jestli jeho zastánci nám skutečně dávají všechny informace. Nebyl by to první, ani poslední případ, kdy určité "drobnosti" se "opomněly" zmínit.

Příkladem může být, že pod diskuzema reagují kapku agresivně, když se člověk zeptá, proč ho soud odsoudil (zdůvodnění, proč mu nevěřil). Člověk se dozví, že jde o spiknutí iluminátů s EU, která má za cíl přesunou Afriku do Evropy jako pomstu za předchozí migraci Evropy do Afriky :-P

7 0
možnosti
Foto

Základem francouzské demokracie je, že chrání skutečné pašeráky migrantů, tedy neziskovky a zavírají do vězení řidiče, kterým se tito migranti vloupají do jejich vozů.

Takový soudní systém a justice si zaslouží pouze opovržení, protože se spravedlností nemá absolutně nic společného.

To už je na vyšší úrovni soudní systém v Pákistánu, který udělil za prokázané pašování velkého množství heroinu poměrně nízký trest.

3 1
možnosti
HT

Že jsou sociální sítě zaplaveny brečící blondýnou a je z ní "celebrita" jsem viděla,ovšem prezidentkou ne,to musí být vtip.Dnes je in ,když někdo řekne A a hned ho všichni pošlou do B, ne-li hůř, už to beru s rezervou,protože tolik falešných profilů,které neustále rozeštvávají lidi,mám na to svůj názor,komu to prospěje a kdo ty sociální sítě tímhle zahlcuje, ovšem do iDnes psát nebudu, prima víkendR^

1 0
možnosti

Média jsou zahlcena blondýnou, neboť je

1) celkem hezká (i když tupá jak kladivo)

2) miluje mediální humbuk

3 0
možnosti
MV

Nesouhlasím, ale respektuju.

4 0
možnosti
Foto

P61a97v41e20l 58O90p24l

23. 3. 2019 8:38

Děkuji Vám Katko za článek i za podporu. Karma. Samozřejmě ne za zmínku o mé osobě, ale za celý věcný text. Přeji Vám hezký den.

4 0
možnosti
Foto

Pavle, není zač. Přeji též krásný den a méně zlobných lidí a zlých diskuzí.R^

0 0
možnosti
JP

Opravdu nic kladného očekávat nemůžeme, takže rozumím termínu " Akce a reakce".

0 0
možnosti
DR

"Ovšem dnes nedokáží vrcholní politici těchto států - pilířů EU - říct pravdu, jak se jim vše vymklo z rukou..."

Že by tyto EU elity a tito vítači přiznali vlastní chyby a tudíž se aspoň pokusili o nějakou vlastní sebereflexi, tak to fakt čekat nemůžeme.

7 0
možnosti
Foto

Vůbec bych s tím nepočítala, to fakt čekat nemůžeme.

2 0
možnosti
Foto

Vy jste blog pana Nožičky evidentně nepochopila,on se opět snažil o humor....

5 5
možnosti
AN

Vždyť jo paní pochválila. Nebo to je špatně?

1 0
možnosti
Foto

Jen jestli jste nenaletěla nějakému typickému českému diskutérovi. Ono je to totiž strašně populární psát podobné nesmysly. Já tedy žádný návrh na to aby se Tereza stala presidentkou nečetl. A pokud to někdo napsal, jsem si skoro jistý, že to byl sarkasmus ve stylu, když může být něco jako Zeman vaším presidentem, tak proč ne ona. S tím panem Saganem máte pravdu. Je to ostuda české diplomacie včetně vašeho presidenta.

8 2
možnosti
BK

Tak možná jste to trošku víc mylně pochopil a nebo to děláte cíleně: ano, byla to ironie, ale ta vaše uváděná souvislost se Zemanem je přinejmenším ... Zkuste si blog onoho blogera přečíst ještě jednou.

2 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik