Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RE

Homosexuálové již nejsou šikanováni, tak jsou víc vidět. Nevím, zda deklarovaná 4% jsou skutečností. Možná se toto množství mění v čase. V každém člověku je určité procento homosexuality. Doporučuji film "Muž, který miloval Yngveho."

1 0
možnosti
JT

J18i89r17i 97T46i90c53h10y

14. 3. 2019 19:00

Ve Vancouveru jsou uz davno "kliniky", kde si narkomani chodi pichat drogy, dodane klinikou - vcetne jehel . Jsou to "vyjimky", jinak je to proti zakonum.

1 0
možnosti
Foto

I tady Drop-in dodává jehly a substanci. Byla jsem se na to podívat, udělalo se mi z toho zle.

1 0
možnosti
JS

Nejsem homofobní, ale ti homosexuálové mi sakra leží v žaludku....

2 0
možnosti
Foto

Myslím, že gayové nemáchají ručičkama proto, že jsou gayové, a lesby nenosí 'mužské' outfity proto, že jsou lesby. Je to prostě povaha či preference. Také si myslím, že jim je úplně jedno, zda se vám na ně pěkně kouká. A je-li sex. orientace vrozená, o své děti se bát nemusíme: kdo gay není, nestane se jím, ani kdyby s nimi trávil veškerý volný čas. Prostě mi není jasné, čeho přesně se bojíte.

4 0
možnosti
Foto

Paní Plachá, to bych musela napsat článek.

0 0
možnosti
IL

I75v16a17n43a 54L34a49n57c38e

14. 3. 2019 16:18

Ja mam s tim take problem. Diky tomu, jak se hodne homosexualu prezentuje, ono je vlastne nic nazajima nez jejich pochody s nahyma zadkama. Me je to uplne suma fuk, jestli chteji zit s muzskym nebo se zenskou. At si vlezou do postele s kym chteji, ale at se nikde neolizuji, protoze ani heteresexulove to nedelaji. At se nauci, ze to neni o homosexualite, ale o slusnem chovani. Karma za clanek.R^R^R^

6 0
možnosti
ND

Mám stejný názor jako vy, napsala jste to úplně přesně.

5 0
možnosti
HT

...znám tuto problematiku ze svého působení ve zdravotnictví,mám mnoho přátel mezi oběma skupinami,ale to co se dělo ve starém Řecku a dnes je hodně odlišné a souhlas s tvým názorem na tento pohled.Osobně preferuji rodinu,hezký denR^

1 0
možnosti
VF

Popsala jste problémy, ale znáte řešení ? Já ne.

0 0
možnosti
Foto

Snad jenom méně propagace a hysterie kolem menšinových skupin, ať si svojí orientací řeší jako my - heterosexuálové, Co Vy na to?

1 0
možnosti
TD

"A kde je nějaké seskupení heterosexuálních kluků a holek? Žádné jsem nenašla, zřejmě tedy normálnost není normální."

Vy jste nenašla žádné seskupení heterosexuálních kluků a holek? Nejsou náhodou taková všechna seskupení tak nějak "by default"?

Nebo fakt čekáte, že někde vznikne třeba facebooková skupina, kde se budou sdružovat heterosexuálové a budou tam řešit specifické problémy spojené s heterosexualitou? Jak by to mělo podle Vás vypadat? Takoví lidé se samozřejmě také sdružují a řeší nějaké svoje problémy, ale nemají potřebu explicitně definovat, že v jejich případě se jedná o heterosexualitu, protože to je norma, která se tak nějak předpokládá.

To je jako se divit, že existují skupiny, kde lidé řeší třeba nedostupnost nabíjecích míst pro elektromobily, ale "překvapivě" neexistuje moc skupin, kde by lidé řešili nedostupnost tankovacích míst pro natural 95 a motorovou naftu. Což neznamená, že neexistují třeba skupiny, které řeší např. kvalitu benzínu a nafty, ale ti se nebudou vymezovat jako protiváha k elektromobilistům. Proč taky...

2 0
možnosti
Foto

Pane Dvořáku, nebyl byste jediný s tímto příjmením, ale když už tak dlouhý příspěvek, proč nezkusíte psát blog? Tyto otázky by mohly být možná zodpovězeny.

0 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik