Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Za gendery můžeme my ženy

Nejsem o nic chytřejší, když se řekne GENDER, jenom vím, že bych mu vrazila prst do poklopce náhle a nečekaně a zeptala bych se, co to tam má?  Klidně by na sobě mohl mít poslední model Versace, prostě do rozkroku bych se trefila.

Už jsem toho mládence v šatech viděla několikrát v řeckých pořadech. Je to kultivovaný mladík, velmi pěkný, nosí fousy a neholí si svojí mužnou hruď. Před týdnem si ho pozvala skvělá moderátoka Annita znovu do svého pořadu.

Moderátorka Annita Pania uvítala velmi přátelsky gendera Jasonose Antigoni. Tentokrát přišel jako muž. Jeho dlouhé vlasy byly ostříhané do velmi pěkného slušivého pánského účesu, na sobě měl krásné sako a jeho boty se leskly jak psí kulky. Byl fakt vytůněný, jak se říká.

„Moc ti to sluší, ty víš, že mám na tebe slabost,“ lichotila moderátorka Antigoni i Jasonosovi, aby byla uvolněná atmosféra, aby "TO" mluvilo otevřeně.

Vedla ho-ji na gauč, kde se mohl pohodlně opřít, aby odpovídal konečně upřímně, ale na to je on i ona a to dohromady moc inteligentní. Prostě se vyzná.

„Dnes jsi tady za krásného chlapa. Tak k jakému pohlaví tíhneš? Vysvětli mi to, jsi transsexuál nebo co jsi?“ začala moderátorka zprudka, aniž by ho-ji nenechala nadýchnout.  

Jason Antigoni velmi negativně reagoval na to, že by byl transsexuál. Prostě a jednoduše je to gender. Annita stále nerozuměla jeho vyhýbavým odpovědím, ale souhlasila s ním, že si může nosit podpatky, šaty na ramínka, cokoliv, protože proč ne?

Najednou se Antigoni rozčílil(a) a řekl, že my ženy jsme s tím genderstvím začaly dávno, protože jsme si oblékly kalhoty. Mluvil velmi temperamentně, Annita se dívala na svoje kalhoty, ale pak mu řekla:

„Hele, kámo, já chci vědět, jakého pohlaví jsi? Jak se cítíš? Jestli jsi na ženy nebo na muže? Kámo, je mi to jedno, jestli jsi gay nebo transsexuál. Ptám se proto, abych věděla, zač bojuješ?“ zeptala se dosti přísně moderátorka.

Antigoni se uklidnil(a), protože tato moderátorka je známá svojí přímostí a vládne i velkou inteligencí. Na ni jen tak někdo nemá. Je vždy dobře připravena a je to osoba, která má demokratické myšlení. Do svého pořadu si také zve kontroverzní osobnosti, aby lidé měli možnost poznat různé typy osobností od hermafroditů až po gendery.

„Bojuji za to, abych neměl žádné pohlaví v mojí občance, jsem prostě bezpohlavní. Nevidím nutnost mít zapsáno pohlaví muž nebo žena. Chci být „afilo,“ tj. bezpohlavní," řeklo "TO."

Annita ztratila řeč, protože se jí to prostě a lidsky nezdálo. Začala se ptát, jestli je nutné bourat to, co nás rozděluje na ženy a muže, ať už smýšlí jakkoliv? Jestli fakt to genderství začalo těmi kalhotami, které jsme si my ženy oblékly.

„Neříkej tomu kalhoty, říkej tomu oblečení,“ opravil ji Janon Antigoni a znovu potvrdil, že celé genderství začalo těmi kalhotami. Byl návštěvníkem všech pořadů, které se o něho zajímaly. 

„Šaty také nepatří jenom ženám, proč by je nemohli nosit muži? Je to jenom oblečení,“ trval na svém urputný gender, který za celou dobu nepřiznal svoji orientaci.

Na hrudi má J. A. napsáno BEZPOHLAVNÍ

Seděla jsem před počítačem a dívala jsem se na živý přenos jejího pořadu Annita Airlines. Tlačila jsem do ní na dálku myšlenku, ať mu ukáže na hlavu, na místo, kde je mozek, že genderem je tam v mozku, ale dole je bůhvíčím. Modlila jsem se, aby mu ten prst vrazila do poklopce a zeptala se, jak se cítí v rozkroku?

Do pořadu může každý zavolat a klást otázky, držela jsem dva telefony a vytáčela na obou čísla do Řecka. Bylo obsazeno, protože se dovolávalo hodně lidí, aby s genderem Jasonem Antigoni spíše nesouhlasilo, jak jsem slyšela. 

Dovolal se nějaký psycholog, který uvedl celou tu problematiku podle mě na správnou míru.

„Poslouchej Antigoni nebo jak si říkáš, celý náš národ tě nemůže poslouchat, když nejsi upřimný. Chceš být bezpohlavní? Tak buď, to ti nikdo nezakazuje. Chceš mít v občance bezpohlavní? Tak to, sorry, nech se operovat, nebuď srab, protože jsi normální transsexuál. A to, že nosíš šaty, abys byl medializován, zrovna není ani chlapské, ale dokonce ani ženské,“ ukončil svůj monolog do éteru psycholog.

Obecenstvo tleskalo, Annita se usmála, takže se předklonila, aby to gender Antigoni neviděl a já byla spokojená, protože tomuto sdělení jsem rozuměla.

Pustila jsem si starší youtube z roku 2017, kde Jason a Antigoni v jedné osobě hovoří o tom, že jsou "TO" a že konají svoji sexuální potřebu, s kým se jim zrovna zachce - muž nebo žena, je to jedno. Ale tehdy jsem nepostřehla, že Jason Antigoni bojuje za feminismus. Tak a to jsem už úplně vedle, že původně narozený muž - nyní gender - bojuje především za feminismus, protože ten jediný má podle něho budoucnost. Bože, tohle snad nedopustíš. 

Bohužel, řečtině asi nebudete rozumět, ale můžete vidět skvělou moderátorku a "TO" co už nyní tvrdí, že je GENDER, protože za to můžeme my ženy. Na tomto videu má na hrudi napsáno "Feminismus je budoucnost."

https://www.youtube.com/watch?v=WFhlfP3EgkI

Autor: Katerina Kaltsogianni | neděle 3.3.2019 11:35 | karma článku: 39,11 | přečteno: 5148x
  • Další články autora

Katerina Kaltsogianni

Máme dva nebo tři prezidenty?

Vlastně máme tři prezidenty, ale ten, co se jmenuje Zeman, nemůže zřejmě o ničem rozhodovat. Netuší, že místo něho rozhoduje Mynář a Ovčáček, že se do "prezidentské funkce," zvolili sami.. Alespoň je v něčem Česko nejvýraznější.

6.11.2021 v 9:34 | Karma: 14,53 | Přečteno: 510x | Diskuse| Ostatní

Katerina Kaltsogianni

Kohoutí hnízdo x Čapí hnízdo

Kohoutí hnízdo sídlí v Bruselu, odkud na nás kokrhají kohouti. Mají tam i slepice, ale určitě se na všechny nedostane. Jsou tam i bílí koně, vzácná rasa, která vypadá jako lidi. Pochopte konečně, proč nechají ptáci žít Čapí hnízdo

15.9.2021 v 7:26 | Karma: 12,83 | Přečteno: 491x | Diskuse| Ostatní

Katerina Kaltsogianni

Dyť o těch dluzích nic nevíme

Hádka se odehrála večer na terase, kde jsme se sešli. Přijela jsem utahaná z Larissy, rozčarovaná řeckým chováním. V hlavě mi běžely otázky, zda je to lockdownovou situací nebo povinným očkováním Řeků, kterým tím berou demokracii.

14.9.2021 v 8:02 | Karma: 21,58 | Přečteno: 957x | Diskuse| Ostatní

Katerina Kaltsogianni

Pan Okamura nemá mediálního poradce?

Po skoro čtyřech měsících si pouštím zprávy, kde se najednou objeví Okamura, který byl velmi krutý a nelidský k afgánským uprchlíkům. Chtěl se zalíbit? Jedná se o rasistické prohlášení? Pokud ano, tak by měl odejít z politiky.

31.8.2021 v 8:22 | Karma: 14,31 | Přečteno: 523x | Diskuse| Ostatní

Katerina Kaltsogianni

Možná to hodím Pirátům, Aneb kdo naočkuje voliče nejlépe

Na můj předchozí článek "Hodím to Babišovi...." jsem dostala okamžitou reakci mediálního mluvčího Pirátů. Napsal mi podrobný e-mail o tom, jak je strana Pirátů šikanována, že jsou to výmysly ze sociálních sítí apod. No tak uvidíme

29.8.2021 v 10:41 | Karma: 21,07 | Přečteno: 1022x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Zelenskyj odvolal šéfa kybernetické špionáže kvůli skandálu s bytem manželky

1. května 2024  22:26

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal šéfa kybernetického oddělení tajné služby SBU...

V Břeclavi na chlapce spadla branka, na následky zranění zemřel

1. května 2024

V Břeclavi ve středu v podvečer po úrazu na hřišti zemřel dvanáctiletý chlapec. Policie okolnosti...

  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik