Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Nezastávám se Okamury, už ten jeho barák je více než divný. Ale pokud se Vám udělalo zle z jeho jedné krátké věty ve Zprávách na ČT1 - odmítáme, dostali královsky zaplaceno - může to být hodně vytrženo z kontextu. Tam se během ani ne jedné minuty vyjádřilo cca 5 politiků.

0 0
možnosti

Tomio Okamura a jeho SPD jsou nebezpeční pro české vlastence!

Jeho prioritou je jen vítězství ve volbách. Nic víc! Proto vyvolává strach v českých občanech před imigranty, před Evropskou unií, před nejlepšími evropskými politiky, před Amerikou a před obrannou aliancí! Je nezbezpečnější než Vojtěch Filip! Vyvolává strach a chce být našim spasitelem! Proto mu nevěřím!

Vnímám jeho podobu s Adolfem Hitlerem, který také začínal v malé straně, ale měl šarm, kterým se vypracoval k ohrožení celého světa. A díky své psychopatii si myslel, že ovládne celý svět. Okamurův prázdný nacionalismus nesmí ovládnout ani naši republiku! Skuteční vlastenci mu v tom doufám zabrání!

:-)

3 4
možnosti
JV

J98i20r57i 85V64r49a84b73e61c

31. 8. 2021 13:20

Dobre jste tu Okamuru prokoukla R^

3 3
možnosti
VV

Ta osoba v politice nema vubec co hledat.

3 2
možnosti
LC

A je to tady zase. Za socíka se tomu říkalo autocenzura a jak je vidět, někomu se po tom i stýská.

4 0
možnosti

Já naopak oceňuji každého, kdo otevřeně říká co si myslí a kašle na politickokorektní autocenzuru. Dávat pozor na hubu jsme museli za ruské okupace, ale teď tu žádná okupační vojska nemáme a je jenom naše lenost, že ponecháváme stále větší prostor domácím odpůrcům svobody slova a demokracie.

8 0
možnosti
VV

Ano, pred osmdesati lety se tu uz jeden takovy objevil. A taky nasel sve obdivovatele. ;-(

0 3
možnosti
ND

Možná jsem ve vašem textu přehlédla citaci či odkaz na jeho prohlášení, ale takto nevím proti čemu se vlastně vymezujete. Nesleduji politiku téměř vůbec, takže nevím, ale čtu některé zdejší články. Nedoplniíte to?

Takto to vypadá jako když se psalo o několika větách a nikdo je neznal...

0 0
možnosti
Foto

Nedala jsem přesnou citaci, protože jsem ji slyšela včera, nechtěla jsem nikomu uškodit, ale bylo to tam. Pan Okamura vystoupil v ČT1 ve zprávách, bylo to pár vteřin, které mě opravdu zarazily.

1 0
možnosti
PK

Proč nedáte odkaz na mimořádně kruté a nelidské vyjádření pana Okamury. Jeho názory jsou přímé, blíží se volby. Ale i takový rakouský kancléř Kurz se vyjádřil "ne" - Máme jich 40 tisíc a jsou proti jiným obtížně integrovatelní.

10 2
možnosti
PK

Ale Rakušané mají v panu Kurzovi skvělého premiéra, který se o jejich bezpečí postará viz jeden z jeho názorů a další se týkají Sörösových neziskovek třeba...

"Právo na azyl bylo vždy individuálním právem vyhrazeným osobám pronásledovaným z politických nebo náboženských důvodů; nejde ale o to, aby se celé země nebo regiony mohly přestěhovat do jakékoli země v Evropě podle svého výběru".

3 2
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik