Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To neděláte dobře, Kateřino.

Až tohle emotivní zoufalství převezme moc, tato země se zdekuje z EU, pěkně oplotí a pak přijde "Komitét pro posouzení původnosti" a ti, kteří Vám tu dnes dávají plusy, Vás nemilosrdně vypakují. Spoléhat na to, že Češi jsou takoví zbabělci, že to bez Ríši Heydricha neudělají, by bylo naivní, oni už v padesátých minulého století - to když zachránili Vaše komunistické rodiče či prarodiče - vesele pozavírali a utýrali v lágrech nemalé množství soukmenovců. Našinec, jak jde o sousedovu garáž či stodolu, nezná bratra. To už víme.

Jako rodilý Vám jen říkám, že pokud jste jednou z těch, kdo požili práva asylu, nemáte ani důvod, ani právo ho upírat komukoliv, kdo přijde po Vás.

Trochu mi připomínáte barevné "Brity", kteří brojili proti nám, protože EU nám dávala svobodu přijet do UK a žít a pracovat, zatímco jejich indičtí, pákistánští či afričtí příbuzní nemohli. Teď, po Brexitu, to vypadá, že ugandská Indka Priti Pattel (ministryně vnitra) vypakuje i je. Kouzlo nechtěného.

Goes around, comes around.

2 1
možnosti
Foto

Kouzlo nechtěného, kdysi jsem četla výsledky nějakého průzkumu a tam se ukázalo, že nejvíce jsou proti migrantům již usazení migranti. Údajně se cítí více ohroženi než domorodci. To jen taková vsuvka, spíš by mě zajímalo, jak jste přišla na to, že Babiš Vám domů žádné migranty nenastěhuje? Protože to neříká? A opravdu to v jeho případě něco znamená? Ale samozřejmě volte, koho chcete.

8 0
možnosti

moje známá Romka je velká bojovnice proti migrantům, také úsměvné...

1 0
možnosti

Nevim co budete hazet, ale ja stare pecivo hazim do eko kontejneru.;-D

1 0
možnosti
Foto

Já bych po něm hodil pěkně ztvrdlý chléb Penam. ;-D

0 0
možnosti

Opravdu se bavím, jak zdejší "správní" diskutéři respektují možnost svobodné volby a jiný názor;-D

6 3
možnosti

P89e46t87r 27B17u11r22i79a81n

21. 8. 2021 10:23

Prolétl jsem diskuzi a ani v jednom příspěvku se nikdo autorce za její volbu nevysmíval, nikdo ji neponižoval ani nenadával. Asi čtyři s ní souhlasili, ostatní řešili Babišovy postoje a realismus migračních vln k nám.

Tedy píšete hloupé lži za jediným účelem pošpinit a znemožnit jiný názor, než jen hodit to ANO.

O nějakém respektu k jinému názoru nemůže být u vás ani řeči. Ten jste ostatně neměli nikdy.

6 0
možnosti
Foto

Hoďte to sobě, to by bylo nejlepší.

Ale vy asi nekandidujete.

0 1
možnosti

Momentálně politici těží z toho, že se kvůli covidu lidé až tak nesetkávají, jen si zanadávají třeba v hospodě. Chybí setkávání na vyšší úrovni, debaty ve veřejnopráv. médiích s politology, s jasnými otázkami pro politiky na tělo: zda se po volbách vydají kroky, jež zvolily chytřejší země - tlumit nákazu, ale s minimem zásahů do práv občanů (dávám za příklad Švédsko, Švýcarsko, ale i v Německu a Rakousku šlo a jde o menší zásahy do práv lidí, než jak je tomu v ČR).

4 0
možnosti

To bude předvolební trhák vládní koalice. Dva týdny před volbami vyhlásí: "K volbám bez roušek - zvládli jsme to!"

2 0
možnosti

Já bych to zase hodila komukoli z tzv. demokratů, kdyby ze mě po volbách nedělal blba: odmítám hrubý nátlak kvůli očkování, odmítám se testovat, když nemám příznaky nemoci, odmítám lži či polopravdy o covid-19 ve veřejnoprávní ČR. Patřím k ukázněným občanům, kteří jsou schopni rozlišit smysluplná a nesmyslná opatření proti nákaze, takže já hledám ukázněný a inteligentní politický subjekt.

3 1
možnosti

"odmítám se testovat, když nemám příznaky nemoci"

Tak to už bude jaksi pozdě, milostivá. A vůbec se mi nelíbí ta emotivita žen od plotny, které sice nic neví, ani neumí, ale ke všemu se budou zcela vyhraněně a nahlas vyjadřovat.

Což je ovšem i národní povahou Řeků. Na ČR budou plivat, ale do Řecka se stěhovat nebudou. Tam je bída. Každý národ má svoje klady a mínusy. Vy byste, paní autorko měla být hlavně vděčná, že vaše rodiče sem naše země vzala. V opačném případě jste tady taky nemusela být. Myslím na světě. S přáním větší pokory vám přeji hezký den, týden, měsíc, rok a život. :-)

1 0
možnosti

Nejvíce by mi vyhovovalo, kdyby se kromě kladného hlasu mohl dávat i záporný. Kladný hlas pro toho, koho chci. A záporný pro toho, koho vysloveně nechci.

Při sčítání by se kladné hlasy straně přičítaly a záporné odečítaly. Jednoduché.

10 0
možnosti

Pak by vyhrávaly obskurní pidistrany, kterým by nikdo nedal záporný hlas. ;-D

1 1
možnosti

J36a19n 12M71a31r44e11k

20. 8. 2021 16:04

Naivní ten, který se domnívá, že volby vše napraví.

10 0
možnosti
Foto

Skončí to patem. Zda vyhrají Pat, či Mat, stále to bude seriál .,A je to!";-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik