Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Potrestán by měl být stát, který bez systému přiděluje vakcíny velkým institucím s povinností proočkovat zaměstnance, aby byla rychle čísla, a pak pranýřuje starosty a ředitele, že šli příkladem.

1 0
možnosti

Spíše bych řekl, že každé předběhnutí seniora mu o prodlouží normální život.;-)

0 0
možnosti

Tak u vás mi stačil titul, abych řekla svůj názor, že je to zástupný problém, ten podstatný je, že není vakcína a proč není?

Třeba zde je odpověď

https://echo24.cz/a/SCLU6/vakcina-neni-a-samostatnost-republiky

4 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Arogance moci v plné kráse, pochopte, že předbíhat ve frontě, vyzobat třešničky a vyčůraně hospodařit s informacemi je pro tuto sortu lidí běžné. Jim ani nepřijde zvláštní, že (jako vždycky) mají přednost před kýmkoliv. Jen to očkování je víc vidět a naštve mnohem víc lidí, kteří už jsou slyšet, na rozdíl od podvedených jednotlivců, kterým zbude jen "lampárna na hlavním nádraží". Těmto lidem ukázat červenou kartu je jedině správné.

Na druhou stranu očkování je prevence a prokazatelně ochrání (nikoli ze 100%) očkované proti té mutaci viru (nebo jemu hodně podobné), na kterou je vyvinuta. Také má být podána dostatečný čas před nástupem epidemie, nechrání tedy okamžitě, ale až cca za 14 dní. Pokud již má člověk jiné zdravotní problémy a má v sobě virus (zatím bez příznaků), tak očkování je větší risk.

Takže očkovat uprostřed pandemie je nestandardní, ale nic lepšího nemáme, nechte se očkovat, ale s rozmyslem a souhlasem svého doktora.

http://www.szu.cz/tema/prevence/ockovani-proti-sezonni-chripce-otazky-a-odpovedi

0 0
možnosti

P80e62t16r 61D78r92a80p62a39l

25. 1. 2021 10:11

v sobotu v 10 rámo sms, objednáno na středu...90let. termíny jsou od nejstarších, tedy ti vámi jmenovaní budou muset ještě pár dní počkat

1 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik