Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Ach, jaká víra ve spásnou injekci! Jak jste na to přišli, že ta injekce zachrání někomu život? Výsledky tzv.očkování proti nemoci cov19, co se dají dohledat ze světa, vychází hůř, než samotná nemoc.

Úspěšná činnost pro zdraví je spíše v radách slovenského lékaře MUDr.Bukovského, vitamíny a prvky tvoří podle uváděných studií dobrou ochranu před viry sars cov2, uvádí i dávkování v případě pozitivity. Další krok, za který se bude dnešní společnost odpovídat, je odmítnutí léčby nemocných včas. Podle sdělení ze světa účinkují známá i starší antivirotika aj.: hydroxychloroquine, imunitní lék Isoprinosin, nebo antiparazitikum ivermectin.

0 0
možnosti
ZZ

V září loňského roku byl bratr po úrazu umístěn na doléčení do LDN.

Navštívil jej jeho příbuzný z Německa a nestačil se divit, protože takové ošetření nemocným prý v Německu poskytují jen univerzitní lékařská zařízení, nebo hodně drahé privátní sanatoria.

Bratr se doléčil a dodnes chválí přístup zdravotníků v LDN, stravu, péči .....

:-/:-/:-/

1 0
možnosti
Foto

Téma bolestivé, nadpis zkratkovitý, ale - prosím - neházejte všechny LDN do jednoho pytle. Sama vím o jedné, kde sestřičky obcházejí pokoje a dávají pít, zapisují příjem tekutin a pití vyloženě hlídají. Například. I v téhle naprosto šílené situaci (pro seniory a jejich rodiny, ochrana a izolace přece nejsou synonyma) je řada obyčejných pracovníků napříč zařízeními, kteří sami dělají vše proto, aby následky minimalizovali. A věřte - jsou ze situace stejně zoufalí, jako rodiny.

1 0
možnosti
Foto

Autorce jako obvykle jde jen o falesne city, ne o realitu, ktera je samozrejme vyrazne jina

4 1
možnosti
PS

P79e69t63r 42S65k60á96c80e19l

23. 1. 2021 23:48

Další střípek do mozaiky která dokládá, že stát je organizované násilí. Zdravý rozum ve vedení státu nevládne, škoda.

0 0
možnosti
JR

J62a66n 42R24á96ž

23. 1. 2021 18:26

Mně připadalo velice smutné prohlášení pana Polhreicha, že doktorovi zbyla náhodou vakcína, on byl na blízku a tak mu ji píchnul. Nevěřím totiž tomu, že pan Polhreich byl zcela náhodou u doktora právě v okamžiku, kdy tento nemohl vakcínu píchnout někomu z pořadníku,kdo by se k němu mohl dostavit řekněme do třiceti minut.

Beru ovšem jako fakt, že takové prasárny se dějí všude na světě.

1 0
možnosti
Foto

Kdyz ono mi to neda a sem tam vas prectu ... bohuzel pro me :-/

1 0
možnosti
Foto

Tak nebuďte masochista a přeskočte mě de facto i de jure.

3 1
možnosti
PC

Pod rouškou "ochrany seniorů" proti covidu se (nejen!) na nich páchají zločiny proti lidskosti.

9 0
možnosti
JL

Nejsme chudáci. Mě třeba je fajn. A kamarádova rodina napadená nebezpečným údajně koronavirem tak, že 75%tně, bez problému vše doma vystonala, 1 důchodkyně a 2 dospělé děti, manžel nenakažen...lidi, uklidněte se. Umřou prostě přednostně slabší jediinci, jako to bylo vždy od vzniku druhu homo sapiens, ba i před tím.

0 2
možnosti
RK

R73a60d69e28k 51K16o78h25u28t

22. 1. 2021 20:02

Silnější přežijí. U Libeňských je to již staletí pravidlem. Lékařská péče je jen pro vystrašené ovce.

1 1
možnosti
PK

To, že starý a nemohoucí člověk je velmi náchylný k nemocem a blízko smrti, je prostě fakt. Nelze z člověka za každou cenu dělat nesmrtelného, ale smířit se s tím, že v určitém okamžiku je vhodná doba na to odejít.

A co chcete říct tím, že nemáte přístup k nemocnému seniorovi v nemocnici? Takto to chce vláda. Omezila úplně každého - děti se nesmějí stýkat se svými vrstevníky, nesmí do škol. Celá populace se nesmí sdružovat, nesmí prakticky nic, než chodi vydělávat a přežívat. Co pak ale požadujete za výhodu pro seniory? Oni jsou samozřejmě logicky omezeni stejně, jako každý jiný. A o to víc, o co víc jsou ohroženi.

Tento způsob ochrany vláda zvolila - máte, co jste chtěli. :-/

2 5
možnosti
Foto

Ta vase posledni veta je ovsem pekne hloupa.

2 0
možnosti
Foto

Nevím jak to je v nemocnicích, ale naše maminka je v domově pro seniory, což byla její volba. Prostě se před osmdesátkou rozhodla, vybrala si a doteď tvrdila že dobře. Navštěvovaly jsme jí my, její vnoučata i s pravnoučaty a dveře se u ní netrhly. Teď má domácí vězení a jediná možnost je vidět ji 4 dny v týdnu a to pouze na 30 minut. Nastala logistika kdy kdo půjde na test, kdy si kdo stihne "zabukovat" návštěvní okénko v domově. Sami vidíme jak maminka schází, ale k nikomu z nás nechce, chce být sama a mít vše podle sebe. Také přemýšlím co by se stalo, kdyby tam třeba upadla, protože rehabilitovat 4x týdně by nestačilo.

2 0
možnosti
Foto

Mamince přeji hodně zdraví a je fajn, že ji můžete vidět sice krátkou dobu, ale ví o Vás.

0 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik