Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P10e55t41r 78B89u71r32i12a21n

1. 12. 2020 20:34

Tohle mě rozesmálo:

-Byla tam sympatická a energická žena, která stmelila české lidi s romskými a starají se o území Bedřiška, aby nějaká milionářka nekoupila pozemky, po kterých touží.

Zdroj: https://katerinakaltsogianni1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=761760

Starají se o něco, kde jim nepatří ani špendlík a kde žijí v cizím už celá léta zadarmo, aby si tam někdo nemohl za své poctivě vydělané peníze koupit něco od někoho, komu to právoplatně patří (v tomto případě obec).

1 0
možnosti
PB

Tak mi to nedalo a ten pořad jsem zkoukl.

Zbytečně na pana Arnošta nasazujete. Byl velmi vstřícný, férový a s místními si ihned padl do oka. Pominu fakt, že na něj nenávistně plivete i přesto, že on založil firmu od píky, zasvětil ji všechen svůj čas, dal práci a obživu mnoha lidem a dokázal se vlastním úsilím vyškrábat mezi milionáře, zatímco obyvatelé Bedřišky jen naplnili cca 15 kontejnerů vlastním brajglem, který před tím pod sebe naházeli, začali posílat svoje děti konečně do školy, místo na krádeže a většina z nich začala platit nájem, což naopak vysoce oceňujete. Tohle já ovšem považuji za normální.

Jde mi o větu: pan Jiří Antoš si za 450 tis, což je finální částka, kterou rozdal, odvezl z Ostravy nádhernou reklamu a v mnohých zanechal lítostivé vjemy.

Zdroj: https://katerinakaltsogianni1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=761760

Neziskovce Mens Sana dal 100 000kč, sdružení Bedřiška 75 000kč, rodině postiženého 125 000kč, boxerskému klubu 250 000 + 50 000kč na činnost každý rok, a osobní dárky. Tedy přímo rozdal nejméně 600 000kč.

0 0
možnosti
JL

Tak to není pořád s lidmi něco v pořádku, když jim připadá, že když někdo druhé lidi mlátí do hlavy a uvede je do stavu bezvědomí, je to úžasný sport...Tak třeba za 1000 let se to trochu posune a ty prachy dostane někdo, kdo nikoho nemlátí.

2 0
možnosti
PP

Vážená, ve svém příspěvku máte řadu nepřesností, pokusím se je napravit. Zcela jste vynechala první příběh-práci majitelky chráněné dílny a jejich tělesně a duševně postižených zaměstnanců, kteří chtějí něco dělat pro společnost i pro sebe, nezůstat tak říkajíc státu na krku. Záslužná práce ohodnocená 100000 Kč. Z té dílny pochází i druhý hrdina, po těžkém úrazu se s pomocí rodiny dokázal "postavit na vlastní nohy". Zřejmě i díky vlastní zkušenosti, úrazu z autonehody odměna 125000Kč. Třetí příběh je o životě ve vyloučené lokalitě zv. Bedřiška, kde "šéfuje" jedna paní převážně romským obyvatelům, dokáže je zabavit i zaměstnat. Na rozdíl od mnoha romských organizací, které jen natahují ruce. Ohodnoceno 75000. Nejvíce, 150000Kč dostal oddíl mladých romských boxerských nadějí. To, že je někdo milionář, neznamená, že má na rozhazování. Díky za to a díky i televizi za zprostředkování náhledu do mnohdy neznámých oblastí či příběhů.

0 0
možnosti
Foto

Určitě, asi jsem špatně viděla nebo slyšela, ale té manželce dal šek na 75 tis. Nicméně jsem já jsem ráda za zprostředkování, že peníze nedělají člověka. Jinak díky za čtení.

0 0
možnosti
Foto

Osobně tyto věci nesleduji, ale vím, že je jedno, za jakých okolností ten pán rozdal své peníze. Ti kteří to vidět chtěli, se podívali, ti co to vidět nechtěli, se nedívali, aktéři pořadu měli dobré pocity a zvýšili svůj užitek.

Musíme mít neustále na paměti, že bohatství chudých se rodí z bohatství bohatých. Mnoho lidí žije v omylu, že je to naopak.

3 0
možnosti
Foto

Také si myslím, že to tak není, pracují mnozí za almužnu, protože jim nic jiného nezbývá. A boháči většinou nehledí na osud lidí, ale na svůj účet.

0 1
možnosti
Foto

sledovat podobné pořady je pouze pro otrlé

5 0
možnosti
LP

dobrá recenze. tohle si pro příště nesmím nechat ujít.R^

1 0
možnosti
Foto

8-oNenechte, ale budete zklamán. Díky za čtení.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS