Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ale no tak Katko, i novináři si musí udržovat rozhled placenou turistikou. Jistěže bylo komické, mít celonoční přenosy, když bylo od počátku jasné, že rozhodně nebude třeba ve čtyři ráno nějaký sólový únik a vítěznej gól, kterej by vše rozhodnul. Jenže s celonočním přenosem se líp ospravedlnilo třeba studio českého rozhlasu na ambasádě ve Washingtonu, a spousta zvláštních zpravodajů tamtéž, jakoby tam bohatě nestačil Jan Kaliba.;-D Kupodivu tam měla asi tři lidi taky Prima, atd. atd.

1 0
možnosti
Foto

;-DJane, no jo, už se stalo, bohužel. Ovšem "mám přehled."

0 0
možnosti
Foto

Novináři se často mají za intelektuály a výsledkem je dílem poněkud povýšený postoj k nejmocnějším mužům planety /Trump není jediný/, dílem démonizace jejich IQ. Politiku USA zdaleka neurčuje jen prezident, ale tisíce inteligentních, vzdělaných a slušných spolupracovníků. Nechápete, jak si Američané mohli zvolit Trumpa?

USA mají dnes nezaměstnanost 3,7%, nejnižší za 50 let, na Blízkém východě se podařil neuvěřitelný a nečekaný průlom ve vztahu Izraele a některých arabských zemí - po 70 letech nepřátelství ! USA se staly největším producentem zemního plynu a minimalizovaly politicky-vyděračský kapitál Ruska a blízkovýchodních zemí. Trump také zarazil "čínský zázrak", plynoucí jednak z peněz Američanů a Evropanů, jednak z beostyšného vykrádání technologií a dalšího duševního vlastnictví.

Trumpova vláda se také pokouší řešit politický dluh neschopného B. Obamy a zarazit dokončení Nord-Stream II., který by odřízl některé východoevropské země od příjmů za přepravu plynu a zvýšil vliv Ruska /a Německa/ v našem regionu.

Můžeme přidat vyrovnání nespravedlivě stanovených cel na americké zboží v Evropě nebo radikální zvýšení cel na čínský import.

Je toho dost, co Trump a jeho administrativa dokázali. Kéž by byl kterýkoli jeho následník také tak úspěšný !

1 0
možnosti
Foto

S ohledem na to, jak vše věrohodně popisujete, což nerozporuji, je také evidentní snaha jeho voličů o jeho znovuzvolení. Je to netradiční politická postava, ale myslím si, že ho svět nebere vážně. A to je špatně. Díky za Váš komentář.

0 0
možnosti
Foto

Nedávno jste tady psala "Co je mi do USA a jejich volební kampaně" a teď pro změnu, že jste kvůli tomu nespala. Zajímavá změna postoje během pár dní ;-D

5 0
možnosti
Foto

:-)No jo, je to ovšem tak, jak píšu. Prostě jsem si volby pustila, abych byla "vzdělanější." Díky za postřeh.

0 0
možnosti
Foto

Pozor na duševní zdraví. Pokud jste měla světle zelená oka jako tenisáky, tak jste musela přitom koukat nikoliv na TV, ale do vypouklého zrcadla. Doporučuje se štrykovat svetr metr.

0 1
možnosti

Demokracie bez morálky a spravedlnosti nemůže být demokracií!

Vidíme to na Donaldu Trumpovi, Miloši Zemanovi a spoustě dalších politiků!

Jsme schopni obnovit svůj vztah k druhému člověku bez obnovy vztahu k Bohu?

Kolik hlupáků dnes nazývá demokracii totalitou a totalitu demokracií!

Jak je možné, že si volíme za své zástupce tak zvrhlé lidi jako je Donald Trump?

!!

1 3
možnosti

Já bych to s tím čipováním nepřeháněl, ale na druhou stranu si musíme uvědomit, že naši politikové chtějí zrušit rodná čísla, která se v minulosti tak výtečně osvědčila !!!

Nedovedu si představit ten chaoz, který po jejich zrušení u nás nastane, protože dnes podle rodného čísla nás eviduje a spolehlivě rozliší : mzdová účetní, sociálka, zdravotní pojišťovna, důchodové zabezpečení, volební komise, policajti, soudy .......

:-(:-(:-(

3 0
možnosti

I33v54o 38B57o59u85š19e

5. 11. 2020 8:09

....čipování lidí....... Božínku!

1 1
možnosti

To lidské myšlení je zmatečné a absurdní! Proč? Proč naši vládcové dělají takové hlouposti? Proč nám lžou? Proč je volíme? Proč u nás kralují lži, desinformace, fake news a hoaxy? :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik