Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Téměř každý ministr zdravotnictví musel odejít kvůli nějaké nevyřešené kauze, kde lítaly milióny někde ve vzduchu" A v tom je ten pokrok, protože u Prymuly lítaly miliony do jeho kapes už dávno před jmenováním, takže to byl spíš splněný předpoklad. ;-D

1 0
možnosti

Stejně jako počátkem roku nastala výměna na postu hlavního hygienika s lékařskou kvalifikací, mělo se zároveň stát totéž na postu ministra zdravotnictví. V krizové situaci by měly být klíčové osoby se vzděláním v oboru.

Včera v rozhovoru na ČT24 Prymula říkal, že na prezidenta kandidovat nebude, politickou kariéru budovat nechce.

0 0
možnosti

Adam Vojtěch a Roman Prymula jsou pro mě extrém.

Adam Vojtěch - jako hodný člověk, který v lednu a únoru prosil a vyzýval české lyžaře ať nejezdí do Itálie, nedal hygienikům a doktorům jasný a čitelný návod jak mají dělat svoji práci, aby pak v médiích mluvil o obcházení postupů (viz zaplacený soukromý test pacienta, protože na státní neměl nárok - nebyl z rizikové oblasti), šíření falešných zpráv (i když neúmyslné) o údajném nakažení bioložky, nákup roušek mnohonásobně dražší, než Hamáčkův - prostě jinak dopadnout nemohl.

Jestli je boj s Covidem " válka s neviditelným nepřítelem, tak jak ho prezentovala prezidentka Čaputová", tak vojáci (hygienici a zdravotníci) potřebují takové vedení, které jim dá jasné, srozumitelné a čitelné instrukce. Čitelné pro vojáky, nečitelné pro nepřítele. Nikoli, že se vedení bude plácat ve svých prohlášeních, které budou jiné na tweetu a jiné na konferencích.

Roman Prymula - je zase extrém opačný. Připomíná mi generála z pyšné princezny. "My neobětujeme ani levé křídlo, ani pravé křídlo. My obětujeme obě křídla." Takový je pro mě Roman Prymula. ̈

Jestli chce vláda zarazit exponencionální šíření covidu a zároveň udržet ekonomiku, proč něco z těch 500 mld neinvestuje do dopravních a logistických firem?

Z pohodlí domova si přes eshop objednáte spoustu věcí .... Nábytek, spotřebiče i jídlo. Jenže není tolik řidičů, kteří by to jídlo rozvezli někomu domů a ani potravinové firmy nerozváží po celé ČR. Pořád se řeší zvýšená nezaměstnanost. Věřím, že by spousta dnešních nezaměstnaných vzalo i práci řidiče, kteří by rozváželi jídlo, které si dotyčný nakoupí přes internet. Kdyby byl zájem, tak by to šlo zorganizovat tak, aniž by personál supermarketu přišel o výdělek.

1 0
možnosti

Trochu Vás opravím - ta hláška je z filmu Šíleně smutná proncezna:-)

1 0
možnosti

Pan Prymula je v nesmírně výhodné pozici. Přítel M. Zemana a spřízněnec pana Bureše. Společným jmenovatelem jsou kšefty. Jeden je prošetřován pro střet zájmů - druhý proto nemá prověrku - hrad vše jistí osobními sympatiemi. V pozadí stojí Tvrdík a kasa ČR je skutečně nevyčerpatelná - Zachraňují se životy !

Covid, dříve, či později bude poražen - tedy již za éry p. Prymuly. p. Bureš si za své přehmaty omývá ruce - viník je jasný - ministr Vojtěch ! Špatně konal, špatně a draze objednal zdravo potřeby ! Lotr je jasný - veřejnost, zejména před volbami to ocení ! Neuvěřitelná komedie - AB = "Vojtěch byl nejlepším ministrem zdravotnictví, a proto jsem jej v době krize odvolal". Přepřahám koně v kopci ... !

Bylo dobré sledovat Vojtěcha, v nedělních OVM. Od pátku věděl, že v pondělí ohlásí svou demisi ! Stále držel lajnu a p. Bureše nepodrazil ! I neuvěřitelná Zemanova pružnost výměny - bez obvyklých obstrukcí ! I státní vyznamenání bude, abolice - omilostnění bude - vše bude ! No a jak nám bude ? Lépe ! ... :-)

6 0
možnosti
Foto

R^Díky za příspěvek a souhlas, je to, bohužel, tak jak píšete a já se domnívám, vlastně to víme oba.

1 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik