Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je zajímavé, že vláda neřeší osud třeba společnosti Sokolovská uhelná. Ta se ocitla také ve velkých existenčních problémech zejména v důsledku placení vysokých částek za emisní povolenky. Společnosti patří i hnědouhelná elektrárna Tisová (elektrický výkon cca 300MW), která je i zdrojem tepla a teplé vody pro Sokolov a okolí. Kdyby Sokolovská uhelná padla, v problémech by se ocitl celý region - nezaměstnanost, problémy s teplem. Asi majitelé společnosti nepatří ke kamarádům premiéra Babiše.

2 0
možnosti
Foto

A co zkusit letět z Vídně, nebo z Frankfurtu n/M atd., když už do té Soluně tak moc chceš...?

1 0
možnosti

Ukazuje se, to zřejmé. Vláda uměla zastavit ekonomiku - neumí ji rozjet. Jako plátce daní si kladu otázku - Proč mám odporovat pana Šimáněho a Tvrdíka ? První disponuje osobním majetkem 12 miliard Kč. Druhý si taky nestojí špatně - zastupuje čínský kapitál. . Přichází ještě třetí, ten úplně nejbohatší - Který Smartwings dělá na letadla servis ! Zcela náhodou se potkali na svatbě. Zcela náhodou je Agrofert v problémech vyživován půjčkami ! - Bank of China dluží 938 mil. Kč - A Industrial and Commercial Bank of China, dalších 514 milionů. Uznejte sama, těmto nebohým, je třeba skutečně pomáhat ! ... :-)

9 0
možnosti

Zatím si myslím, že je nepodporujete, bo se jedná o vládní záruku....a ukažte mi ve Evropě zem, která zvládla na jedničku rozjet doslova k zemi přidrženou ekonomiku...

0 0
možnosti

Lety ma Ryanair z BTS a z VIE.

0 1
možnosti

Do Soluně jezdil na konci osmdesátých let autobus z Florence. Přespávalo se v nějakém srbském motelu, a teď Vám zrušili i ty lety...

0 1
možnosti
Foto

No vidíte,ale já si umím poradit.

0 0
možnosti

Dojemné bylo prohlášení premiéra Adreje Babiše, že on se nemůže ve věci angažovat, protože se kamarádí s majiteli Smartwingsu, tudíž věc, tj. státní dotaci této letecké společnosti, přehazuje na ministryni Schillerovou a ministra Hlaváčka.

Zdroj: https://katerinakaltsogianni1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=753099

Ministr Hlaváček je ministrem čeho?:-P

4 0
možnosti

Hlaváček je policejní praktikant, teprve ministrem bude.

3 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik