Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I11v77a80n61a 36L58a11n14c94e

21. 4. 2020 12:53

R^R^R^R^ Krásný den, KaterinoR^R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

Ivanko, díky i Tobě krásný den, krásné dny a krásné noci.R^R^R^

0 0
možnosti

J79i36ř27í 28F35o68g76e18l

21. 4. 2020 12:34

Ještě že se nezhaslo.....:-P

0 0
možnosti
Foto

Začíná celosvětová hospodářská krize a to by měl být čas pro společné řešení ztráty peněz do daňových rájů. Jen Česku by to mělo přinést přes 300 mld.

2 0
možnosti

Štěpáne, to sice nic neřeší, pravda vypadá to dobře ! Lépe by bylo donutit Kellnera, aby nedanil v Holandsku a hlavně Agrofert ! Aby již konečně začal platit Daně do státního rozpočtu - Pozor, nemluvím o odvodech zaměstnanců, ty tekly i za předcházejícího majitele ... Z Holdingu těžko co vyrazit, sám má málo - zase dluhů, docela dost = ( 43,9 miliardy korun) ! Pak by fakt bylo i lépe ! ... :-)

1 0
možnosti

Sice s nadějí vítám rýsující se konec viro krize - Nicméně se domnívám, že nastává soumrak ČR ! Nastupující sucho + udatný brouk kůrovec + tři levicové strany - KSČm + ČSSD + Hnutí = ANO, to nemůže dopadnout dobře ! S tou písemnou prací by měl i majitel ropných polí a diamantů se zlatem - Co dělat ! Zavilí šakali na měsíc, zavile vyjí ! Kolem státní pokladnice, víly své smuteční věnce vily. Nevím, co sdělit více :-)

3 0
možnosti
Foto

Miroslave, budou růst borůvky, kdybych tady zůstala, nebyla jsem je trhat 30 let.

0 0
možnosti

"Nikdo tady pořádně neví, jak ta čísla vznikají a kde je počátek celé ekonomiky..."

Nepaušalizovala bych...

A pak, ekonomika je předmět, který se studuje několik let, je to věda, dokonce je na to založená škola, škola ekonomická. Nemůžeme všemu rozumět. Pro mě je např. portugalská vesnice chemie a obklopuje nás na každém kroku...

Pro vás, autorko, dobrá zpráva, že vám to někdo tady vysvětlí je zde několik ekonomických odborníků a mnoho odborníků amatérů všech profesí někdy i v jedné osobě :-)

4 0
možnosti

Naďo, protože jsem prošel mnoha školeními SSM, jasno mám ! Vše řeší Politická ekonome ! Je Vědecká a osvědčila se. Kapitalismus zahnívá a lid už neví kudy kam. Tedy odhodí své okovy a bude osvobozen. Svobodná dělnická třída si takto najde svůj předvoj - KSČm. Ta si zase najde tátu pracujícího lidu - Oligachu ! Oligarcha říkal, že bude lépe. Zase se nyní neví kdy ! Ukazuje se, že čím více se zadlužíme, tak to bude lépe ! Co furt řešíte ? Agrofert má dluhy, ČR má dluhy - tak to dáme dohromady - A všichni budeme mít dost, ba někteří i moc ! Nejde o moc, jde pouze o moc ... Já volám furt to své - Pomóóc ... :-)

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS