Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

V podstate souhlasim az na informaci, ze ekonomika, osvc i firmy v Belgii jedou dal. Nejedou. Mam tam mou nadrizenou a firma sice funguje, ale vsechny kramy krom potravin jsou zavrene a s rozvolnovanim jsou za nami rozhodne pozadu. To k faktografii.

1 0
možnosti
Foto

Pane Vladislave, ano, už jsem to také zjistila. Díky za čtení.

0 0
možnosti
MB

Obecně - ČR má přes 10 mil. obyvatel, sílí nárůst starší populace (od 65 let) - Je zastoupena už přes 2 mil. spoluobčanů. Jinými slovy řečeno, aniž by se cokoliv záludného dělo - Očekává se vyšší úmrtnost s tlaky na zdravotnictví a sociální rozpočty . Jde o sdělení naprosto neutrální, čísla to dokladují .

Je přirozené, že v době virové krize se s touto bojuje. Tvoří se tabulky nové, denně sledované. Jakési výsledky jsou, sláva ! Pochopitelně, že pod povrchem doutná problém další - Čekatelé na své zdravotní zákroky, stojí ekonomika nevydává zdroje - Ve zdravotnictví budou chybět. Až krize skončí - bude se umírat dále = Běžně + jako důsledek současné, nevykonané péče. My to víme - vláda to ví ...

Upřimně, určit moment a proporce k návratu je i těžké. Není ovšem těžké vidět, že smyslem politiky je předkládat ty tabulky současné. O ty budoucí už takový zájem nebude. I AB dokáže rozesmát, (viz hlavní zprávy). Objevil, že nějaký zlý člověk mu podfinancoval zdravotnictví > Nejsou lékaři - sestry, odchází se do zahraničí ! To doposud netušil - tedy to bude napravovat ! ... :-)

0 0
možnosti
Foto

to jako fakt netušil, jé, to mě mrzí, že jsem ho neslyšela a neviděla.:-)

1 0
možnosti
JL

Nakonec každý umře. To chce klid. Vydržet.

1 0
možnosti
JS

Promiňte, ale Vaše naříkání považuji za naprosto nekvalifikovaný a zkreslený blábol.

2 3
možnosti
JM

Pane Slavíčku to samé se dá říct o vašem komentáři. Pokud byste byl na úrovni, tak napadnete konkrétní tvrzení a vyvrátíte ho argumentem.

3 1
možnosti
Foto

Babišova vláda ve snaze "rychle zachránit co se dá" má v plánu zestátnit české aerolinie, ale problém je zatím v tom, že jejich větší část vlastní Číňané, takže tudy cesta asi nepovede. Co by pomohlo, by bylo zestátnění všech zdravotních pojišťoven, které jsou nyní nestátní, a vytvoření pojišťovny jedné. Podle dost paradoxního zákona z roku 1991 jsou přitom všichni výdělečně činní obyvatelé bývalého Československa a nyní samostatné České republiky dodnes povinní na nestátní účet platit zdravotní pojištění, ze kterého ve skutečnosti patří peníze "opravdu neznámo komu!!". Peníze by stačilo vytunelovat a s nimi někam na druhou stranu zeměkoule do stínu palem zmizet a celé české zdravotnictví by mělo v ČR po ptákách. ;-(

3 2
možnosti
Foto

Petře, naprostý souhlas s každým Vaším slovem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik