Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^ Dobré připomenutí a vzhledem k situaci na hranici dost aktuální (Erdogan se může potento). Na nějaké rejpaly Matušky nehleďte, to místní profesionál v provokacích.

Ještě k jiným bagatelistům významného dne - jestliže v ČT 5x opakují stejnou zprávu o koronaviru, určitě by se tam místo jednoho opáčka vešlo i Řecko.

1 0
možnosti
VM

Já bych taky slavil společným zpěvem Zvěstování Bohorodičky, kdyby se v okolí našli další.

1 0
možnosti
MM

Díky za článek, paní Kaltsogianni R^

2 0
možnosti
Foto

Milá autorko, Řecko není středem svėta

1 2
možnosti
Foto

no jo,je kolébkou kultury,milý pane.

2 0
možnosti
Foto

Pro Bůh ženská, vzpamatujte se!! Vy prostě jen nevíte, jak přitáhnout pozornost. V českém tisku, nenajdete ani zmínku o tom, jak probíhá epidemie koronaviru v Řecku, vůbec nikde!!! Tedy pokud vím. ČT alespoň informuje o tom, že lidé opustili hranici, kde zůstává cca 2500 zoufalců ... zhruba. Jinak se skutečně vrací v Turecku tam, odkud po dezinformační kampani - ano, zcela záměrné, na hranice dorazili.

A podívejte se prosím taky alespoň do mapy, kde leží Albánie;-DRv, a neplácejte nesmysly o přesunutí uprchlíků na severní hranici - severní hranici tvoří hranice s Bulharskem, s bývalou Makedonií, pak Bývalou jugoslávskou republikou Makedonie, dnešní Severní Makedonií - jak by Erdogan dostal tyto uprchlíky na ZAPADNÍ hranici z Řeckem? Váš náboženský svátek je pravoslavný svátek, a význam může mít pro Srby, Rusy apod. A osvobození od nadvlády Osmanů, je už tak stará záležitost, že dnes prostě nikoho nezajímá. :-/Rv

0 1
možnosti
Foto

Jinými slovy, nikdo nic netají ... prostě jsou důležitější a aktuálnější události, a přesto právě jediná ČT, přinesla alespoň nějakou informaci o dění v Řecku, jinak tady po něm neštěkne ani pes. :-/ Což je smutné, to ano. Rv

1 1
možnosti
ND

ČT se nezavděčí všem, každý něco od ní chce a všichni se nedočkají, kór v téhle době. Dnes ráno mi ČT řekla, že se emigranti vrací od řeckých hranic do Turecka, pro mě skvělá zpráva.

https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/3067322-zklamani-bezenci-opousteji-reckou-hranici-turci-maji-obavy-z-jejich-shromazdovani-kvuli

1 0
možnosti
Foto

Kéž by to byla pravda, tak by to byla více než skvělá zpráva.

1 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik