Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nevidite tam tu pararelu....s Hirlerem a jeho fasisty a nacisty....silna vlada kontrolujici vse se silnym vudcem s projevy neprazelskeho nacionalismuba rozpinajiciho se fasismu.....

a veichni v CT mlci jako by ee jic nedelo.....ted uprimne lituji ze eu neni tak silna a jednotna jako Putin.

dokazete si predstavit co by s turkem udelal zakaz dovozu potravin a jineho zbozi,zakaz dovolenych a zruseni letu......

0 0
možnosti
Foto

Ano, dokážu. A tu pararelu vidím a cítím. A ČT? No comment. Je to nemorální, že lživě informují.

0 0
možnosti
Foto

Já jsem také velmi překvapena ČT, ale i ostatními sdělovacími prostředky, které neinformují, nejde o to, že nesdělují úplnou pravdu, ale přechází velmi ožehavý problém. Bojí se???

Pak bude pozdě, bohužel.

0 0
možnosti

Děkuji za informace.

Karma.

R^

2 0
možnosti

Souhlasím s článkem..také jsem si říkala co vše dokáží ještě evropští politici Erdoganovi tolerovat.Rv

7 0
možnosti

Viděla jsem ráno v tv Erdogana jak přemlouvá Řeky, aby otevřeli hranice, že se prý nic nestane, že emigranti v Řecku nezůstanou, jejich cíle jsou jiné země...

Tak to je síla, vypadá to, podle něj, jakoby cílové země emigrantů o ně stály...

Já moc tou politikou neziju, takže nechápu, že něco takového turecký prezident může prohlásit, aniž by to EU patřičně nejenže okomentovala, ale něco proti tomu taky něco udělala...

Takto to podle EU vypadá, no tak co, Řekové, tak je pusťte, u vás nezůstanou, jen tak trochu zase zaplaví Evropu...

5 0
možnosti
Foto

Jenomže tady nejsou zprávy vůbec objektivní, jsem zklamána, proč lžou, proč neinformují,týká se to tady i nás. To, co sem dávám, aby si lidé mohli ověřit informace, tak je výmluvné. Bojí se informovat, koho se bojí? Už těch současných imigrantů, je jich hodně.

0 0
možnosti

Za nečinností funkcionářů EU může být třeba nějaký tlak, o kterém nic nevíme. Tím je neomlouvám, protože když je člověk v nějaké funkci, ve které je na něj vyvíjen tlak k něčemu nemorálnímu, tak buď do té funkce neměl chodit vůbec, nebo z ní měl vycouvat. Oni i nejhorší nacističtí nebo komunističtí zločinci byli ve své funkci pod tlakem shora, ale nikdo například Hanse Franka nenutil tu funkci generálního guvernéra Polska brát. Jeho zločin nespočíval v tom, co se v Polsku dělo (kdyby tu funkci nevzal on, vzal by ji někdo jiný a bylo by to stejné), nýbrž v tom, že se k tomu osobně propůjčil.

Takže ty funkcionáře EU neomlouvám, ale možná tam nějaký tlak, o kterém nevíme, je.

Avšak už vůbec nechápu tu poslední hrstku fanatiků zdejších blogů a diskusních příspěvků, kteří i navzdory posledním událostem na turecko-řecké hranici nadále opakovaně píši, že migranti na to mají právo a že je naší povinností je přijmout.

V diskusi pod posledním blogem paní autorky se jeden rozčílil dokonce natolik, že napsal, že za účelem zkritizování paní autorky vytvoří svůj další blog. Takoví lidé nejsou profesionálními funkcionáři, a tudíž pod zákulisním tlakem, o kterém nic nevíme, být ani nemohou.

Lidská nepoučitelnost je prostě bezbřehá!

9 0
možnosti
Foto

Děkuji a mám otázku, kdo byl tím, komu jsem stála za to, aby napsal blog? Navíc nejde o Řecko, ale o všechny země EU.

1 0
možnosti

J14a56n 94H86u46r45k87a

9. 3. 2020 8:31

Máte hlubokou pravdu bezzubost EU je neskutečná ani bububu ani sankce ani...a nehašený požár včas rovná se peklo na Zemi pro všechny

2 1
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik