Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

Nepropašovala... Bylas někdy u soudu, navíc u bezpečnostně rizikového řízení...?;-)

1 0
možnosti
Foto

Nebyla, ale věřím, že se to v Řecku mohlo stát, také se stalo.

0 0
možnosti

I93v40a88n89a 14L69a83n21c44e

15. 1. 2020 13:59

Je to hrozná představa. Také si myslím, že pokud bych žalem nezemřela do té doby, než by byl soud, tak bych asi vzala také spravedlnost do svých rukou. Takoví mizerové nemají právo žít, na soud se nedá spolehnout, stačí jeden nebo dva bezpáteřní obhájci, kteří se za vraha postaví a vylíčí ho jako chudáčka zanedbaného, mámou odstrčeného schyzofrenika, který si nepamatuje, že by něco provedl.

2 0
možnosti

Ano je to hrozné. Pamatuji si co řekl jeden zde velmi známý právník - léta nedělá jen právníka. Ten řekl: "Spravedlnost u soudu nehledejte".

Pro mě jak každý kdo řekne, že věří soudům, že vše vyřeší jen naivní, svým způsobem nedospělý člověk. A může jít o člověka mladého nebo starého. Ten mladý má výhodu, ještě může získat zkušenosti a názor změnit. Ale u toho starého už bych řekla, že to není naivita, ale trochu jiná charakteristika. I když mohu mu křivdit. Asi potřebuje osobní zkušenost a nevěří zkušenostem jiného člověka. Pak není moc chytrý. Navzdory svému vzdělání. Jinak si to nedovedu vysvětlit.

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

Myslím si, Kateřinko, že kdyby se Vám něco takového stalo, když byste přišla o dítě takovým strašným způsobem, tak byste vydolovala ze sebe sílu, která v člověku spí jako záloha pro nejhorší časy - a žila byste dále svůj každodenní život. Potkávám u nás paní, které asi před patnácti lety zavraždili dítě, a to tak, že ho před smrtí ještě mučili. Vždy si při tom setkání říkám, jak je možné, že ta paní stále chodí, mluví, dokonce se líčí jako kdysi před léty, no a pak si odpovím tak, jak jsem odpověděla já Vám. Člověk vydrží více, než si myslí.

2 0
možnosti
Foto

Milá Jarmilko, já vím, mám to denně v létě na očích u Mery, dostala se z toho také díky štěněti, které jsem si přivedla domů, ona si ho přivinula a její život dostal konečně jiný smysl. Děkuji R^za čtení.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS