Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chvála kutilství, kdy člověk většinu práci je schopen mnohdy v lepší kvalitě zvládnout sám a pokud ne, tak v obci kde se známe, víme jak který řemeslník dělá.

0 0
možnosti

Problém chlapců je to nesmyslné mlžení. Váš problém je hrubě nedostatečná domluva. Chce to víc praktického uvažování. Třeba tam ani nepisete kolik chlapů jste si na těch 7 hodin práce najala. Jestli byli dva byli drazí, jestli čtyři byla to pohoda....

2 0
možnosti
Foto

Tomu nerozumím, lidé přece pracují za peníze, kdyby za to nedostali peníze, můžou ležet v posteli. Já chci také za práci peníze, Vy jistě také nepracujete zadarmo, tak čemu se divíte? A že je to podle Vás kousek a vlastně to žádná práce není, tak proč na to někoho potřebujete?

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Jó, to není jako sehnat pro známého přednostní ošetření od svého známého kterého platí pojišťovna.

Tady se musí platit.

4 0
možnosti

P75e60t64r 77N72e49d98v41ě10d

13. 1. 2020 14:01

Přesně to popsal pan Rohovský, i dělný lid bude chtít zaplatit. Díky státním zaměstnancům nám roste průměrná mzda, manuálové chtějí oprávněně též více peněz. A bude hůř, ubývají nám ty ruce...Co mě však zaráží je v blogu popsaný postup. Když nevím, kolik bude cena za něco, co chci dodat, či provést, poptám přeci 2,3 dodavatele, vyberu si toho, kdo mi vyhovuje a tomu pak při spokojenosti zaplatím částku dle výše jeho nabídky....

12 0
možnosti

Celková cena se určuje předem, a je dobré mít ji v písemné formě.

4 0
možnosti

Proč se v této zemi většina lidí diví, že i manuálně pracující chtějí zaplatit, ale vůbec se nediví, že plniči excelových tabulek to chtějí také? Manuálně pracující snad nemají právo na důstojný život? Rozčiloval se tady někdo někdy nad taxou právníka, díky kterému můžete klidně prodělat kalhoty? Jinak se jedná o zcela primitivní zákon nabídky a poptávky. Pokud tato společnost za veřejné prostředky vychovává ročně tisíce politologů, filozofů, muzikologů, sociálních environmentalistů, gender specialistů a já ani nevím koho dalšího, kteří ( a které) mohou najít uplatnění pouze ve státní správě, neziskovém sektoru nebo přinejlepším v McDonald ́s, není se čemu divit. A co se týká parket. Doporučil bych Vážené paní si to zkusit sama. Jedná se o ne nijak odbornou práci, je nutná pouze pečlivost. Pak ať si spočítá náklady na nástroje ( zde ve formě ceny půjčovného), spotřební materiál a lak, poté strávený čas a jednoduše zjistí, kolik by si při ceně 700kč/m2 vydělala. Možná bude překvapená.

10 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

I21v67a98n36a 44L69a12n43c54e

13. 1. 2020 13:02

A proto se hrozím každého přestavování a modernizování. :-(

2 0
možnosti

čekal jsem nějakou vtipnou historku, ale tohle, to je vážená autorko, brekot předpubertálního dítěte.

co vám brání založit firmu, najmout pracovník a všem vytřít zrak? ať se to týká stěhování či chlebíčků? ukažte, že to umíte lépe.

všichni se dnes diví, že "to" stojí tolik. ano, stojí. výsledek populismu a rozhazování naší slavné levicové vlády. hlavně že se máme nejlépe v historii. pěkný exkrement.

9 0
možnosti
Foto

A co Vám brání přestěhovat se jinam. Já mám s řemeslníky i se stěhováky ty nejlepší zkušenosti.

0 0
možnosti
Foto

To se budu muset asi taky přestěhovat jinam. ;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik