Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

I79v88a90n18a 14L49a28n58c69e

4. 11. 2019 10:57

Všude dobře a doma nejlíp, už to pochopil i Krejčíř. Saškárna, kdo má peníze a známosti.... KarmaR^R^R^

2 0
možnosti
OP

Že se cítíme lépe, když tu není, o tom není pochyb. Na druhé straně se možná v justici domnívají, že z něho vytáhnou nějaké důležité údaje, takže těžko soudit

2 0
možnosti
Foto

Lze tušit, že Krejčířovi jdou na ruku ti, na které má v ruce trumfy a oni se bojí, že je vynese. Mafie byla silně propojená s politikou, policií i soudci.

2 0
možnosti
Foto

J69o52s51e84f 97B50á35r89t67a

3. 11. 2019 16:14

Já bych nechal Krejčíře tam, kde je. U nás mu hrozí, že dopadne, jak Janoušek, a proto chce domů.

4 0
možnosti
Foto

což by byla pro něho velká výhra.

0 0
možnosti
OK

Nechá si vrtnout díru do kebule a je volný. To je lepší než 30 let v kriminálu s černoušky. Může jezdit na cyklostezkách s Janouškem a v bárech vymýšlet nároky na odškodnění! Kdo má prachy a něco provede, tomu se v Babišstátu daří. Asi bude výměna min. spravedlnosti a v budoucnu bude na Hradě vyznamenán za boj proti apartheidu, Díky zkušeností s drogami bude ustaven do čela zvl. skupiny "boje" proti pašování návykových látek z JAR.

4 0
možnosti
Foto

Nespojoval bych to s Babišem. Ten byl při vstupu do politiky natolik bohatý, že byl nezkorumpovatelný. Horší to bylo se všemi ostatními, které Babiš odstřihl od moci. Ti měli zájem co nejrychleji zbohatnout a neštítili se ani spojení s mafií. Ta si je potom omotala kolem prstu a oni museli skákat jak pískala.

1 1
možnosti

"V obecné rovině lze konstatovat, že bývalí státní občané mohou nabýt české státní občanství zpět na základě prohlášení o nabytí státního občanství dle § 31 zákona o státním občanství ČR,“ napsala LN Hana Malá, mluvčí ministerstva vnitra. Podle zmíněného paragrafu lze sepsat prohlášení, že se jako fyzická osoba domáháte občanství, které jste pozbyli před 1. lednem 2014. „Prohlášení je možné odmítnout pouze v případě, že by bylo zjištěno, že prohlašovatel není bývalým státním občanem,“ upozornila Malá.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/krejcir-ziskal-potichu-zpatky-ceske-obcanstvi-trest-by-si-mohl-odpykat-v-cesku.A191031_221029_ln_domov_ele

Z výše uvedeného je patrné, že zákon žádnou jinou podmínku pro odmítnutí navrácení občanství neuvádí, tedy platí i pro gangstery. při té příležitosti jsem si vzpomněl na vynikající Formanův film "Lid versus Larry Flynt", kde Nejvyšší soud USA konstatoval, že i všeobecně opovrhovaný vydavatel pornočasopisu má právo na spravedlivý soudní proces ve věci svobody slova. Na americkou společnost byl tento film "příliš silné kafe" a bohužel ho moc nedocenila.

1 0
možnosti
Foto

Tentokrát naprostý souhlas a karma. Velmi by mě zajímalo, který konkrétní člověk o navrácení občanství rozhodl a jak se následně změnila výše jeho bankovního konta.

3 0
možnosti
Foto

To se ale nedozvíme, prostě zákon mu to umožnil, ale myslím si to samé, co Vy. Tak díky.

1 0
možnosti
JB

J61i25r48i 67B14o13r

3. 11. 2019 11:00

V podstatě nejsem proti tomu.Třeba by se tady rozpovídal jak to bylo s jeho útěkem a jak to všechno okolo něj chodilo. Mohli bychom se dozvědět spoustu zajímavých věcí.Určitě mnoha lidem vyhovuje že je tak daleko.

0 0
možnosti
Foto

Nechtěla bych být v jejich kůži, těch, co s ním měli co do činění. A dával krásné rozhovory i ze Seychelských ostrovů, takže ty reportáže snadno najdete.

1 0
možnosti
RE

V zemi, kde se prodává Hitler na hrnkách a vyznamenávají se vrazi, se nemůžeš ničemu divit.

2 0
možnosti
VH

Vaše představy neodpovídají realitě. Odsouzení se vesměs vydávají do domovského státu s podmínkou, že přijímající stát uzná trest a výši trestu. Žádný nový soud za zločiny, za něž byl odsouzen v JAR již nebude, trest platí. Jediná výhoda: může být po odpykání 2/3 trestu podmíněně propuštěn.

Poznamenávám, že byl odsouzen i v ČR a nebude ukládán trest souhrnný, ale byl (a případně bude) uložen trest další.

PS: Radost z vývoje samozřejmě také nemám.

1 0
možnosti
Foto

Pane Hrubý, píšu, jak jsem byla informována a co jsem se dočetla. A určitě je totoi v mých odkazech. Díky za čtení.

0 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik