Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ze zapskle zeny prees noc odbornik na stredni vychod? ;-D

1 0
možnosti
Foto

Ano, Donald Trump se chová jako slon v porcelánu. Často tak všechny překvapí, nejvíce ovšem své vlastní spolupracovníky.

Věta "Bagdádí chcípl jako pes, jako zbabělec, je až hloupě nabubřelá a je určena jeho domácímu publiku. Nemyslím si však, že by mohla ohrožovat občany USA, protože "uráží muslimy".

0 0
možnosti

Naprostý souhlas. Zatímco díky diplomatickému úsilí zlého Putina byla nejenže celá turecká ofenzíva zastavena, ale dokonce s výjimkou pohraniční oblasti cca 130km mezi Tal Abyadem a Ras-al-Ayn, zbytek postupně obsazuje SAA, (o Manbidži nemluvě) tak díky Trumpovi a jásajícím médiím by jsme vlastně měli jásat nad smrtí jednoho dnes již naprosto bezvýznamného vůdce.Trochu rozdíl že.

1 0
možnosti
Foto

Trumpova věta byla především zcela dementním vyjádřením ignorantského naboba - ten terorista mohl zvolit mezi tím, zda jej (a jeho syny) zabijí (bez soudu) američtí hrdlořezové, nebo se odpálí oni sami (a možná někoho vezmou s sebou). Zvolili druhou možnost a zachovali se jako skuteční hrdinové - například stejně, jako naši parašutisté, kteří provedli atentát na Heydricha.

1 5
možnosti
Foto

Jasně, navíc je to u teroristů naprosto běžné, že se odpálí. Tu větu prostě neměl říkat. Souhlas s Vaším komentářem. Díky.R^

2 0
možnosti

A nemůže to být vše jinak ?!

Poté, co Pompeo pohrozil Erdoganovi válkou, Erdogan vycestoval do Soči na jednání s Putinem. Rozhovory trvaly 7 hodin, následně Putin prohlásil, že Sýrie musí být osvobozená od cizí, nezákonné vojenské přítomnosti.

Na závěr tiskovky si vzal slovo Šojgu a prohlásil: „Na to, aby USA splnily závazky, které na sebe vzaly (vyvedení bojové techniky a vojenských částí)“,- udělal pauzu, podíval se na hodinky a pokračoval,- „jím zbývá 1 hodina, 31 minuta“. V podstatě se jednalo o ULTIMATUM.

Proto ten úprk amerických vojsk, při kterém zapomněly i na vojenskou dokumentaci.

Pozadí jednání Putina s Erdoganem v Soči v reportáži Rossija1

https://www.youtube.com/watch?v=9ATJOdSepwY

2 0
možnosti
Foto

Pane Smýkale, může to být jinak, ale to někdy možná napíšou dějiny. Fakt je ten, že Putin zasáhl velmi inteligentně do celého sporu tak, aby se měl ještě lépe. A díky moc za odkaz.R^

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS