Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J19i84t60k38a 80Č80e20r60n25á

26. 10. 2019 18:07

Pan primátor tam vyčetl někomu, že prý je neúspěšný kandidát do zastupitelstva Parhy za SPD. Jak to souvselo s Čínou, těm je to snad jedno. Ovčáček miluje pana prezidenta, tak holt musí milovat Čínu.

2 0
možnosti

Hřib pronesl výrok do soutěže o největší blábol roku: tibetskou vlajku vyvěšuje, protože je to TRADICE!! Když tradice, tak tradice - po desetiletí ( a to už je nějaká tradice) tam byla občas vlajka se srpem a kladivem..... Ovšem když se dá dohromady vadící článek ze smlouvy a tibetská vlajka, je vše jasné.

4 1
možnosti
Foto

Jednalo se o styky hlavních měst a pan primátor zmínku o JEDNÉ ČÍNĚ mohl mlčky přejít. Čínský prezident chce samozřejmě předejít provokacím proti Číně při dalších státních návštěvách.

4 0
možnosti

myslite provokacim typu, kdy Cinane zakryvaji svymi vlajkami a marne svymi malymi tely vlajky jinych statu, nez toho cinskeho (ceskou vlajku, vlajku Tibetu)?, takhle se predchazi "provokacim" pri statnich navstevach????

2 0
možnosti

Jsme ještě v Česku? ;-D Někteří lidé podléhají kouzlu Číny, ale žít by tam při troše rozumu nechtěli. Zeman+Ovčáček, to je česká katastrofa.

3 0
možnosti

Tento pořad je naprosto stupidní bez ohledu na nějakého Ovčáčku Neovčáčka.

3 0
možnosti

Je to vlastně jediný diskusní pořad, kde si lidi vyselektovaní ČT můžou něco říct před kamerami. Jinde šanci nedostanou.

1 0
možnosti
Foto

Pořad paní Jílkové je neuvěřitelně debilní. Tam vůbec nejde o to mít slovo, o to, že se vyjasňují nějaké názory. Je to jarmareční způsob vyjevování frustrací, systém kdo více uřve toho druhého.

A pan Ovčáčka nemá smysl komentovat. Stačí vědět, koho je mluvčím.

13 0
možnosti
Foto

Já vím, právě proto, že jsem tento pořad dlouho neviděla, tak jsem se celkem bavila. Díky moc za čtení a za názor. Hezký víkend přeji.

1 0
možnosti

dovedu si to zive predstavit, koukat se na to nebudu

dva narcisove v poradu, kam je nutne aby dochazeli fundovani lide a vecne, logicky argumentovali v diskuzi na dane tema

je to jedna z dalsich cest, jak otevrit oci tem, kteri dosud prihlizeli a vlastne moc nevedeli. jen opakovali, co kde cetli

a samozrejme tohle funguje do vsech vrstev, aby me zase nekdo nenarknul z toho, ze jsem demograt a lepsoclovek a buhvi jaky dalsi prirovnani

7 0
možnosti
Foto

Nejste demograf a lepšočlověk, jste antikomunista.

0 2
možnosti
Foto

Piráti nedokážou nic jiného než dělat nesmyslná gesta nebo udávat do Bruselu a tím škodit vlasti.

2 0
možnosti

Čína, je největším debaklem Zemanovy politiky. Nedovedu si představit Frau Merkel - "Herta Berlín s čínským kapitálem", (Slávia) - Je naší nejlepší investicí v celém Německu ! Argumenty besedníků - suchá čísla hovoří sama. Korektně, to je blamáž pro celou republiku a opravdu to není dobré . Nejsme schopni se tam na trh dostat .

Miloš v zoufalé snaze to zvrátit - dělá zoufalé věci. Píše trapné dopisy - 2016 + 2019. Výsledky opět žádné. Tchai-wan je 14x větším investorem v ČR, proto musí ze zasedání vypadnou - Přicházejí Číňané ! Kubera asi dostane zákaz tam vůbec vyjet ! Nikdo nic nenamítá, aby se státy - města přátelila - obchodovala - navštěvovala. Miloš říká, že to musí být, nejlépe i písemně ! Rozumní lidé říkají - Proč ? Mj., je aktivní - k událostem 1968 - Spolehlivě mlčí ! ... ..

A teď si představte, že prostý úředník - Ovčáček to má nějak obhájit ! Opět v rámci korektnosti. On to dělá až překvapivě dobře ! Obhajuje neobhajitelné a svou funkci v tomto smyslu zvládá ! Jeho vehemence - oddanost - sveřepost je až neuvěřitelná. Říkám si - dělá to pro prachy ? Zřejmě taky, nicméně je tam cosi více - Miloše bere jako otce a naopak - Je tam vztah - Miloš se na Jiřího dívá jako na syna ! (Za sebe říkám viz p. Škutina kniha - Na hradě plném bláznů) ... :-)

9 0
možnosti
Foto

Miroslave, hergot (v dobrém) to jsou fakta, to je super to hodnocení v posledním odstavci Vašeho komentáře J. Ovčáčka. Jo, jo.R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik