Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jiste, nemam rad vsechny prezidenty, co se tu vystridali, ale u Zemana prece nelze prehlednout jeho bezcharakternost. Nejmenuji cloveka, ktery by si to sebevic zaslouzil, neb mne nepochlebuje. Popletu clanek, ktery byl asi napsan uplne jinak a ja to zpackal, ale neomluvim se. /Zemanova pamet, kterou obdivujete/. Ustava rika, ze musim jmenovat ministra, ktereho predseda vlady navrhl, ale ja vse prekroutim, reknu, ze tam neni kdy..Takhle by se prece dalo prekroutit vsecko. Pani Katerino, pujcte me $1.000.00 a jak to budete chtit zpatky, ja vas upozornim, ze jsem rekl - pujcte mi - ze jsem nerekl, ze vam to vratim. A takhle by jsme mohli pokracovat. Ti, co nemaji Zemana radi, neni to kvuli jeho nedokonalosti, ale kvuli nizkemu charekteru. Ja uz zapomel ktery Cesar to rekl, pry presidenty by meli vybirat filosofove. Snad. Ale ten character je vic dulezity, nez cokoliv. A Zemana v tomto tezko dozene I nektery z komunistyckych prezidentu. Ten vladnout v 50tych letech, Gottwald by byl proti nemu bridil. Kdysi jsem v lidovkach napsal v blogu clanek - Prezidenti jsou volove - a za tim - zatim - stojim.

2 1
možnosti

Nemyslel jsem prezidenty, ale senatory. Pardon.

0 0
možnosti
Foto

ProPřírodu, paní blogerko, uvědomte si, kdo to je vůbec obecně prezident!!!

Je to přece vrcholný státník, který má reprezentovat svůj stát a lid a v žádném případě se na oficiálních návštěvách nemá a nesmí(!) dopouštět vlastních názorů, zejména ne v takové citlivé oblasti a takového dosahu. Svůj názor ať si probírá se svými blízkými a spolupracovníky, kde je výměna názorů na místě, ale určitě ne při oficiální návštěvě. To je nejen diplomatický nonsens, ale je to hlavně nebetyčná hloupost.

Chápu, že jsou vám jeho názory blízké, to je v pořádku, ale nechápu, jak můžete obhajovat toto jeho chování!!! Od sympatizantů zde mne to nepřekvapuje, od nich nelze nic jiného ani čekat, ale vy jinak píšete celkem rozumně.

6 1
možnosti
Foto

Pane Macháčku, já nejsem vůbec jeho sympazant, naopak. A můj článek není o Zemanovi, ale o tom, kdo rozhodl bombardovat Kosovo, resp. souhlasil. Díky za čtení.

1 2
možnosti
Foto

Evidentně nechápete, že Zeman opravdu není český národ.

4 1
možnosti
Foto

Tak myslíte? Já bych to nechápala, kdyby to nebyl Čech a nevolil ho český národ.

1 1
možnosti

Může to být také tím, že to Havel řekl (tzv. mu ujela ústa :), nebo to zachytily "ruchové mikrofony" a už to bylo venku. Mohlo se také stát, že tehdejší prezident (dnes poloviční Bůh) byl z náročných setkání společensky unaven a při jeho poměrně chabé znalosti angličtiny došlo k informačnímu šumu a už bylo humanitární bombardování na světě. :)

Osobně bych nechal občana Havla odpočívat v pokoji, vždyť Vážená autorka stejně píše o jiném prezidentovi.

2 4
možnosti
Foto

Pane Ličko, znalost angličtiny pana Václava Havla mnohonásobně převyšovala znalost angličtiny vašeho současného presidenta. Nicméně, v anglické, tedy originální verzi onoho rozhovoru se žádný termín humanitární bombardování nenachází. Jestli vás baví stále lhát prosím, lžete si dosytosti, ale pak nechápu, proč vám některé zdejší pisatelky doslova padají k nohám.

3 2
možnosti

Takže resumé. Ani za celý den jste nebyla schopna vysvětlit proč píšete zjevně prokazatelné lži, ani nejste ochotná to uhrát do autu na nepochopení, omyl, či zmatení nějakým špatným webem. Naopak si ve lži libujete, opakujete ji a spolu se svými ideologickými souvěrci ji povyšujete na jakýsi osobní názor.

Tedy konečná, ztráta zbytku renomé, důvěryhodnosti i práva na příští omyl. Velká gratulace vám. Takový duševní masochismus se vidí jen u pár blogerů.

6 4
možnosti
Foto

Kdo vám dal mandát k tomu, abyste autoritativně určil, kdo lže a kdo ne? Jste alespoň čestným členem nějaké etické diskutérské komise?

3 1
možnosti

Gratuluji! :)

-------------------

12.9.2019 v 14:04 | Karma článku: 36.38 | Přečteno: 1325 |

Úžasné skóre.

Jsem překvapen malým množstvím fanatiků a novosoudruhů v diskuzi.

Doufám, že to není druh na vymření, byla by to škoda.

Přeji pěkný večer a těším se na další článek.

:-)R^R^

3 1
možnosti
Foto

Snůška lží a fantasmagorií.

8 2
možnosti

Ať si pšouká, ale doma.:-P

8 0
možnosti
Foto

Kateřino sice si myslím, že by neměl z pozice jakou u nás prezident má bloumat po svých soukromých stezkách, bo právě proto, že nejsou soukromé... Ale pevně doufám, že ten zub potvora dá už pokoj :-)

2 0
možnosti
Foto

Filipe, díky moc. A že pozdravuji "capíka."V

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS