Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak nevím... Píšete o nenávisti té turistky, ale z vašeho textu je patrné, že máte v podstatě stejný, nebo velmi podobný postoj k problému, jako ta turistka.

2 0
možnosti

Ale ano máme tu dosti cizinců, z Vietnamu, Ukrajiny a nejsou s nimi problémy, naopak makají a dodržují zákony, budu rád, když příjdou další s podobnou charakteristikou...

1 0
možnosti

Nějak jsem nepochopila smysl celého článku. Do Řecka se dostali imigranti, kteří mají vysoký podíl na zvýšení kriminality v Aténách, ale autorku rozzuří do běla jedna otázka české turistky. Otázka je, zda Řecku nebyly slíbeny taky nějaké peníze jako Turecku, a proto si tam imigranty natahalo. To, že pak nedostali nic, je věc jiná, ale za to česká turistka fakt nemůže.:-P

0 0
možnosti

Kdo ví jestli taková turistka vůbec existovala. Vymyslet si historku a pak na ní vystavět tento blog, nedá až takové přemýšlení.

Jináč souhlas s tím co jste napsala.

P.S. Řecko v rámci pomoci dostalo ve třetí půjčce částku 2,3 bilionu korun. A stále to nestačí. Možná by nám měla autorka napsat pár řádků o tomto řeckém problému.

1 0
možnosti

Jestli si je tam necháte, či nikoli, to je vaše věc, ale jako český člověk nejsem ochoten vám jakkoli pomáhat v tom smyslu, že bych souhlasil s tím, abychom si je vzali k sobě.

Je to váš problém, řešte si ho sami.

1 1
možnosti
Foto

je to problém celé Evropy

1 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS