Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zrusim veskery kontakt s kompjutrem. Napsal jsem prispevek - neni tam. Chci napsat dotaz proc a on je tady. Je to normalni? Jestli ano, pak ja ne.

1 0
možnosti

Osobne jsem nemel to stesti co vy ci vas syn. Ale mel jsem neuveritelne hodnou babicku, takze si nestezuji. Vase psani mne "sedi" a vase otevrenost a duvera v ty, co to ctou, vam nekdy pres diskuzi kazi naladu. A pritom bych prave u vas cekal, ze se jen usmejete a kyvnete hlavou. Nekteri v nekterych vasich vecech vidi vytahovani se a pritom si vubec neuvedomuji, ze kdyby stejne radky necetli v bloku /kde je to asi prilis osobni/ ale v nejake knize, videli by to jinak. A byli by nadseni a strzeni dejem. Tady je to proste jine, ale vy by jste mela byt nad veci, vite prece ze ne o sobe ale informace pro ne jsou to hlavni. Tady lide nesou na trh svou kuzi a tak je normalni ze nekteri proste bud nepochopi anebo jsou od prirody zli a proste musi.

1 0
možnosti
Foto

Ladislave milý, moc děkuji za krásná slova, ale hlavně za to, že jste "uvnitř." Za to opravdu děkuji.R^

0 0
možnosti

mit takoveho kluka je velika parada:-)R^zaslouzili jste se navzajem

2 0
možnosti
Foto

K tomu není, Katerino, co dodat. Jen snad to, že jste silná a statečná žena, výborná maminka - a navíc, umíte krásně psát. ;-)Včera jsem také vzpomněla na svoji maminku, byla to také statečná a silná žena, vychovala čtyři děti - bylo by nás pět, ale první dcerka v útlém věku zemřela. Pro mne je po celý život příkladem. V Karma.

2 0
možnosti
Foto

Krásný blog a hodně silný příběh. Není snadné takto popsat svůj vlastní osud, ale zvládla jsi to bez patosu a přitom s citem!!!

1 0
možnosti
Foto

Maminkou být není často jednoduché, jen ty silné to dobře zvládnou, gratuluji!:-)R^

1 0
možnosti

Vidíte a jsou na světě lidé, říkají si "praví tradiční katolíci", kteří (kromě antikoncepce) i metodu IVF prohlašují za zlo. Lidem, kteří ji využívají, hrozí ohněm pekelným a tvrdí, že když se bůh rozhodl, že někdo nemá mít děti, má to dotyčný s pokorou přijmout. Jsme šťastný národ, že se řídíme zdravým rozumem a ty tisíce dětí, které se takto narodily, včetně vašeho syna, dělají šťastnými tisíce rodičů.....

3 0
možnosti
Foto

Paní Hano, děkuji za Váš příspěvek, vím o tom. R^:-)

0 0
možnosti

J17a52n 70H97u27l57i93k

12. 5. 2019 21:47

Hezky jste to napsala paní Kateřino a maminky jako jste Vy jsou matky s vyznamenáním a proto Vám k dnešnímu svátku a blogu gratuluji.

1 0
možnosti
Foto

Jane, moc Vám děkuji, vážím si toho.

0 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik