Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když sedím u moře za svítání nebo když slunce zapadá, jsou to pro mě nejkrásnější chvíle a pokaždé povznášející pocity. Něco mezi nebem a Zemí existuje. Klid a mír.

0 0
možnosti
Foto

Já pořád čekám, že si s Bohem budu moci popovídat, asi se nedočkám. Katerino R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Ale ano, určitě ano, klidně přijeďte, vyjde ráno na moře a to je taková diskuze, že neznám lepší. Proč byste nepřijeli do Řecka? R^:-)

0 0
možnosti

Vystihla jste to pravdivě, moře je božská síla ..s tím naprosto soulasím. Kdo seděl a viděl to jako Vy musí uznat, že je to fakt ráj.R^

1 0
možnosti
Foto

Moc pěkná sváteční zpráva :-)R^

1 0
možnosti
Foto

A děkuji Vám i za tu nádhernou fotografii. R^

1 0
možnosti
Foto

"A najednou jsem tu božskou sílu viděla - moře, které je spojené s nebem, kopíruje naší Zeměkouli. Kolem dokola jsou hory a nakonec to Slunce hodí na hladinu moře ten skutečný třpyt. A to je ten pravý ráj na zemi". Krásně jste to napsala, Katerino - bůh je - všude kolem nás. A poselství Velikonoc je jen jedno - celém křesťanském světě. Díky. V Přeji vám také pěkné prožití velikonočních svátků..;-)R^

1 0
možnosti
Foto

Paní Mirko, je to tak, jak píšete, bůh je i v nás, nemusíme kvůli tomu číst bibli, klečet a modlit se. A v kom není bůh, tak je tady na tom světě marný, ať vládne čímkoliv, tak je to nešťastný člověk. Tak krásné svátky i Vám a Vaší rodině.VR^:-)

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS