Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Soukupov?

Já kdysi navrhoval názvy Aférika, Skandálie, Volsko, Švejkcarsko ... a neschválili to!

Máte nějakou protekci? ;-D

1 0
možnosti
HT

Zvyšuji karmu,piš dál a hezký denR^(koment před tímhle zmizel!)

2 0
možnosti
Foto

Helouš, díky, nechce se mi psát.R^

0 0
možnosti
HT

Jen zvyšuji karmu,jsou témata,která veřejně nekomentuju i když názor na to mám,hezký den a piš dálR^

0 0
možnosti
Foto

R^podepsala bych každé slovo vašeho blogu paní Kataríno- ti podlí rádoby chytří brouci Pytlíci co všemu rozumí ale umí jen urážet a zesměšňovat se nám tu nějak přemnožili-jako kdysi americký brouk na bramborách;-D

1 0
možnosti
LV

Jestli jsem to spravne pochopil, mate snahu usmernit ty neusmernitelne, prinutit premyslet dopredu nez reknou a napisou nejakou urazlivou vetu ty nepremyslive, proste krasna snaha, ale myslim si nerealizovatelna. A taky jsem si myslel, ze vasi ctenari rozumi vasemu humoru - Soukupov.

1 0
možnosti
JD

Podle me by mel mit President, nez nastoupi do Uradu, za sebou hlavne nejake vysledky a zkusenosti s "politiky". Prohlasit ze "zatocim s korupci" je bezpochyby chvalyhodne a drzim ji palce... Ma na to ale opravdu nejaky plan? Pochybuji, ale pokud ano, klobouk dolu R^ To, ze je hezci nez Zeman je nepochybne pravda, ale pokud by slo pouze o krasu a kondici, mame preci Kucharovou nebo Sebrleho. Ze by se ale meli stat Presidentem? No, clovek fakt nikdy nevi ;-D8-o[>-]

4 0
možnosti
RM

Asi mi to nedochází, ale k čemu ta autorská práva na "Soukupov" ??????????

2 0
možnosti
Foto

Pane Roberte, kdyby se tach ČR náhodou chtělo přejmenovat. Tady člověk nikddy neví;-D;-D;-D

2 1
možnosti
Foto

Katko, dobře napsanéR^R^Naše holky jsou z nemocnice doma, Emi má zpět svou váhu. Už budou jen do nemocnice dojíždět na kontroly. Děkuji za zájem a přeji hezké sny!:-)

1 0
možnosti
RK

Opravdu nemám rád, když někdo dělá účet bez hostinského a navíc ještě dopředu. Taky ale nemám rád, když už někdo jasnozřivě ví, že právě tohle bude to nejlepší a ještě navíc, protože se do toho pustila žena. Dejme jí čas a pak můžeme hodnotit. Neboť jistý moudrý pán jménem Seneca pravil: "Nehonos se, žes vykonal, ale učiň a tyto skutky nech za sebe hovořit." Posmívat se někomu, kdo ještě neměl možnost ani otevřít ústa, je zbabělost.

8 0
možnosti
Foto

Tak už tedy paní Čaputová ústa otevřela s naším Kubalem a mluvila tak rychle, jako by se bála, že ty nazpaměť naučené věty zapomene. Na rozdíl od ní Zeman mluví rozvážně a pomalu.

3 2
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik