Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

dodatečná gratulace k tomu vyznamenání-i ke krásnému bydlení, minule jste ukazovala jiné8-o

1 0
možnosti
Foto

Ano, minule to bylo z Prahy, hlavní domov je tento.

0 0
možnosti
IM

Krásně jsi Katko popsala svoji vilku a v ní bydlení Tvé, syna i manžela. Musí se Vám tam hezky žít, i ta zimní zahrada je nádherná. Nedivím se Ti, že si medaile od VDV Nadace Olgy Havlové vážíš. Je to zasloužené ocenění, úcta a respekt k tomu, co vše děláš pro jiné. Paní Dana Němcová je dcera mého třídního pana učitele Valtra, který mne učil na ZDŠ v Chomutově. Před lety jsem se ní setkala osobně z pracovních důvodů, potom už byl jen telefonický kontakt.

1 0
možnosti
IM

Vyvedený apríl Katko, ještě, že jsi mu včas zavolala a nedojel až na letiště. I tato aprílová příhoda mi k Tobě sedí.

1 0
možnosti
IM

Omlouvám se, omylem jsem dala komentář k jinému Tvému článku.

0 0
možnosti
Foto

J87a81n 57Š63i62k

31. 3. 2019 21:50

Paní Katerino, pro mě jste výjimečná žena. Máte určitě své ego, které ovšem dokážete usměrňovat prací pro druhé a to je obdivuhodné a mnoho lidí to neocení a nepochopí. A tu Vaši energii, možná až divokost Vám závidím. Jinak moc dobře rozumím tomu, proč si tak vážíte vyznamenání od paní Olgy Havlové. A je dobře, že jste hrdá na to, že jej máte. Vyznamenání nemají ležet v šuplíku. Ostatní mají vědět o jejich nositelích a za co je dostali!!! Hezký večer :-)

2 0
možnosti
Foto

Milý pane Jane, já děkuji, ale to je jenom jedno vyznamenání, mám ještě jedno cennější, ale od p. Olgy je fakt toto velmi cenným uznáním mojí práce či snahy pomáhat jen tak, bez reklamy, bez honosení, bez rozhovorů, bez očekávání. Těžko se mi o tom píše. Děkuji.V

1 0
možnosti

I60v32o 98Ž31á50č41e28k

31. 3. 2019 20:31

Paní Katerino, protože mě ve svém článku jmenujete, tak bych asi měl reagovat. Když jste napsala, že jste sešla z prvního patra do přízemí a tam byla zapnutá televize, tak jsem to opravdu nepochopil a požádal jsem Vás o věcné vysvětlení. Nic víc. Já opravdu celý život bydlím v nevelkém bytě a některé věci mi nemusejí hned dojít.

Jinak nikomu nic nezávidím, ani bydlení, ani vyznamenání. Každý v životě dosáhne toho, čeho dosáhne. Já mám z dosavadních šedesáti let svého života celkem dobrý pocit, takže zloba a závist mnou opravdu necloumají.

5 0
možnosti
Foto

No vidíte, ale zase díky Vám jsem napsala tento článek, kdy jsem hodně váhala, zda ho mám vydat nebo ne. Takže nakonec je vždy vše k něčemu dobré. Pokud byste ovšem četl pozorně, tak byste se neptal. Prostě to není jenom Váš problém, lidé čtou, přeskakují a ztratí souvislosti. Takže jste se zasloužil o docela náročný článek, kde měl být humor, pravda i ta moje řecká povaha, ať už se někomu líbí nebo ne. Děkuji každopádně za Váš komentář. Hezký večer přeji.

1 0
možnosti
PK

Dovolím si zareagovat na Vaše slova o nutnosti koupě nového televizoru pro Vašeho manžela... Možná nebude potřeba nový televizor, ale set top box... a čím levnější a starší, tím lépe... Takto nějak to řešila paní sousedka... důchodkyně, které v televizi chyběl pořad TV Noe. Napřed se s tímto pořadem obrátila na zdejší kabelovku, kde jí oznámili, že buď si pořídí novou televizi a nebo jí nabídli přístroj (a samozřejmě i se souvisejícím zvýšením poplatků). Na televizi neměla, platit za set top box a rozšířenou nabídku se jí nechtělo a tak šla do zdejší prodejny a zakoupila si ten nejlevnější (tím pádem i nejstarší) set to box, co měli na skladu. Požádala mě, abych jí toto zařízení zapojil. Se zapojením nebyl problém, ale jakýsi šok jsem zažil, když jsem vše vyzkoušel... Očekával jsem základní nabídku a ejhle... toto zastaralé zařízení načetlo všechny kanály, které kabelovka nabízela a to i HBO či pornokanály... Možná by podobné zařízení vyhovovalo i Vašemu manželovi ;-D

1 0
možnosti
Foto

Petře, díky za typ, už jsem nad tímto řešením přemýšlela. Ne kvůli pornu, to ne. Krásný večer Vám přeji.;-D

0 0
možnosti
Foto

Katerino, tak jsem po návratu z venku byl u vás doma virtuálně na návštěvě. Poznal jsem už před delší dobou jaký máte smysl pro humor. A hlavně jaká jste silná osobnost. Přeji vám neporuchový život, neporuchové vozidlo a hlavně neporuchové zdraví!!R^R^:-):-)

2 0
možnosti
Foto

Horste, děkuji a i já Vám držím palce, víme proč. R^R^R^:-(:-(

0 0
možnosti
LV

Malem zase trapas. Holt to to stari. Pisete neurazejte...coz bych nedelal, ale chtel jsem poznamenat, Dasu nemam rad. A ona ta medaile je od pani Olgy, ktere si hrozne moc vazim. Jinak mne se na vasem psani libi ta lehkost, ktera nenuti k nicemu ale rekne si svoje.

1 0
možnosti
Foto

Ladislave, Dáša je šílená a také ji nemám ráda, takže jsme v souladu. Děkuji za krásná slova.:-)R^

0 0
možnosti

Tak tyhle fotky jsem ještě neviděla! Holt to umíš poskládat jó do krásna! Víš ale, že závist je mocná čarodějka a že lidi nemají rádi, když někdo řekne, že má víc, než ti druzí. Považuje se to za chlubení, za nabubřelost a pohrdáním málem, co má většina, možná. A to se neodpouští a nezapomíná, možná. Pozor. Víš, kolik otázek jsi čtenářské obci tohoto článku dala? Ale co ti fakt závidím, tak to je tu tvou denodenní bojovnost, neutuchající humor, obrovskou sílu! Jasně, že občas máme všeho plný brejle a chce se nám být tak moc vzdáleny od veškerého člověčenstva v jeho neuvěřitelných až bizarních podobách! Jo jo, není to s člověkem jednoduché žít. Tak měj Katy krásnej zbytek neděle.

1 0
možnosti
Foto

Jani, děkuji, rozumím i tomu, co jsi nenapsala.:-)R^

0 0
možnosti
Foto

J26a38n66a 51M46a78j29o73v54á

31. 3. 2019 16:24

Koukám, že máme dům jen o dva roky starší než je váš.

1 0
možnosti
Foto

Tak to je skvělý. Určitě má Váš dům také duši. Díky za čtení.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik