Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Smutná pravda, dobře napsánoR^ Na hyenismus a lidskou blbost je i GDPR krátký:-(

0 0
možnosti
Foto

v kapitalismu je logické že finanční zisk je hlavním ukazatelem veškerého dění-i televize se proto řídí zákonem pobídky a nabídky a tak na veřejnost vyplouvají hnusárny které minulý režim měl tendenci tutlat s tím, že správný socialistický člověk se chová jen čestně-že to diváky baví a zajímá jen ukazuje na lidskou podstatu-naštěstí se dá televize přepnout a nikdo není nucen se dívat-ale že to existuje se nedá popřít-ano je smutné si uvědomit kolik ubohosti je všude kolem-dřív jsme většinu lidských selhání házeli na bolševika s tím, že to on deformuje lidské chování a vztahy mezi lidmi, ale teď po třiceti let svobody a demokracie vidíme, že některé fenomény jsou univerzální a naopak díky té svobodě narůstají-to není hodnocení který systém je lepší jako spíš důkaz že nic není černobílé vše má sví klady i zápory

0 0
možnosti

Moje vyjádření patří pod váš blog, kde píše:

Není nutné naznačovat, o jaké téma jde. Nechci to takto řešit. Jenom bych byla ráda, jestli byste mi do diskuze sdělili i váš názor, zda jste se s touto problematikou - kradení témat - setkali.

Zdroj: https://katerinakaltsogianni1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=697053

Tak pod ním není otevřená diskuse. Nebo Vám ji někdo ukradl? Né, dělám si legraci. Prostě diskuse tam není :-)

0 0
možnosti
Foto

jj, já to také vidím, co s tím?

A děkuji.

0 0
možnosti

".... i média včetně mizerných politiků....." To se mně líbí! Takže politici jsou médiem? To alespoň takto formulovaná věta tvrdí.

0 0
možnosti
Foto

No vidíte, slohově to není ok, ale když se nad tím zamyslím, tak je to ok.

0 0
možnosti

R^ A to ještě má pořad podíl na rozvodovosti, což někteří dávají jako klad. Je bez diskusí, že hnacím motorem účastníků je slušný honorář.

1 0
možnosti
Foto

To víme, ale není to v pořádku. A není to, myslím, ani zákonné. Normálně by na takové chování skočila sociálka, že?

R^

0 0
možnosti

striktní nebo benevolentní výchova nemá až takový dopad na výchovu dítěte oproti atmosféře rodiny, školy, dokonce i státu.

Zdroj: https://katerinakaltsogianni1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=696991

R^To podpisuji.

1 0
možnosti
Foto

Kdyby to šlo, tak Vám naklikám stonásobnou karmu. Jednak za to, že víte, že člověk se formuje do těch tří let, pak už je všechno jasné a jede po této dané linii. A pak za to, že podobné svinstvo se může objevit u nás na obrazovce a že to právem kritizujete.

Tady už nejde o nějakou svobodu, ale o to, jak získat co nejvíce diváků prezentací hnusu.

Vzpomínám si, jak jedna novinářka (která t.č. sedí v parlamentu ČR), přišla v dobách těsně po 1989 s tím, že by chtěla být přítomna v nemocnici na našem oddělení u toho, jak umírá člověk. Zeptal jsem se jí, jestli by jí nevadilo, kdyby v případě, že by umírala její matka, by tam stálo hejno novinářů. Vypadla sama, aniž bych jí k tomu nějak vyzval.

Takže nic nového, ale strašné to je.

R^

8 0
možnosti
Foto

Děkuji za uznání. Vím to, protože se o to hodně zajímám a byla jsem realizátorem ozdravných pobytů pro onkologické, postižené a jinak těžce nemocné děti. A začala jsem studovat, proč jsou ty děti nemocné. Absolvovala jsem další postgraduální studium, měla jsem chuť se přihlásit na medicínu, ale opět mě odradila patologie. Přeji Vám krásný víkend.:-)R^:-)

0 0
možnosti

Hyenysmus to není. Je to věc nabídky a poptávky. Pořady tohoto tipu tv vyrábí, bo na to lidi chcou koukat. Kdyby chtěli koukat na koncert filharmoniků, budou v tv dávat koncerty. Je to jako s párkem. I když maj lidi možnost koupit velmi kvalitní výrobek, stejně větsina sahne po párku za 79,-/kg...

0 0
možnosti

Teď nevím, která TV stanice to vysílá, ale předpokládám, že jsou záměrně vybírány páry určitých (ne)morálních vlastností, které s přispěním režiséra pořadu zaručí dostatečnou bulvární sledovanost.

Samozřejmě "Televizní rada" by měla toto ohlídat a minimálně zajistit posunutí na pozdější dobu, ale spíše odsoudit "výchovný efekt" tohoto braku.

2 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik