Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Saudek, který chtěl mít dítě se svojí dcerou

slaví 85. narozeniny a mně se dělá špatně z toho, co čtu. On svojí dceru miloval, ona jeho ne, protože šla na potrat. Má sedm dětí, tisíce milenek a jednu oprýskanou zeď, která mu vytvořila image k jeho aktům. Ta zeď je zajímavá.

"Incest „Čekali jsme spolu dokonce dítě! Dcera šla na potrat. Přítel lékař mi řekl, že dítě by bylo úplně v pořádku. Já jsem Karolínu velice miloval. Ona mě ne. Když ženská miluje, tak to dítě chce za každou cenu udržet," prohlásil před deseti lety. Pro dceru byl čtyřletý vztah s ním (v té době už měla sama syna Honzu) velmi traumatizující a dostala se i do spárů drog." - viz odkaz

Nebyla jedinou, kterou tento "umělec" fyzicky i psychicky zničil. Jeho první manželka spáchala sebevraždu a ty ostatní ženy, které mu dovolovaly ty jeho úchylnosti nebyly o nic lepší, nežli je on sám. Možná, že milovaly hromadný sex, zřejmě ano, ale i to o něčem svědčí. Malý vzrůstem "napoleonský" fotograf měl určitě ohromný vyjednávací talent, aby se všichni zúčastnění vrhli do jedné postele, protože si nedovedu představit takovou hromadu zvláštních těl, které se splétaly dohromady, tlusté, hubené, holky, starší ženy a mnohdy i muži, aby ukojili talentovaného vyjednávače - fotografa. 

Jeho život byl ztvárněn ve filmu Fotograf, kde ho naprosto dokonale zahrál Karel Roden. Sáru Saudkovou zahrála herečka s nevalným výkonem, protože režisérka Irena Pavlásková si asi řekla, že úplnou pravdu o Sáře nenatočí, čímž film ztratil hodně na tom, jak Sára ovlivnila život Jana Saudka a ukončila jejich spolužití ukradením negativů, což bylo pro Saudka velmi náročné období. Udělala z něho žebráka, dokonce si vzala jeho syna, se kterým má čtyři děti. Podle mého se mu Sára pěkně pomstila za všechny ty úchylky a ujetosti včetně praní postelového prádla. A možná, že byla a je taková, protože krást se nemá a už vůbec ne práce druhých.  Dostala ho na dno po všech stránkách, ale Saudek se zvedl, vyhrál i soud nad Sárou, což je objektivně v pořádku.

Na jedné akci jsem se s ním setkala osobně a nabídl mi, abych mu stála aktem. Zachovala jsem klid, vedle mě byl jeden známý moderátor, takže měl Jan Saudek štěstí, že talířek, na kterém jsem měla nějaké jídlo, neletěl na jeho hlavu. Už tehdy jsem na něho měla stejný názor, který píšu veřejně. Byl mi jako člověk velmi odporný. Dívala jsem se na něho a nechápala tisíce milenek a desítky nebo stovky milenců. Nemohla jsem je chápat, protože každý má svoje vnímání.

Věděla jsem, že mu nesmím dát žádný prostor, a tak jsem na něho zaútočila první a zeptala jsem se ho, proč se ve svém věku stále tak vytahuje se svými sexuálními výkony, bylo to cca před osmi nebo deseti lety.  Ptala jsem se, jestli má opravdové mužské projevy a jestli se mu jeho úd ještě ztopoří. Moje otázky byl drzé a cílené a postavily pana slavného fotografa do nemilé situace. Vypadal, že se ztopořil on sám ve své nevysoké osobnosti. Myslím, že jsem trefila hřebíček na hlavičku. Nabídku k aktu už nezopakoval a já už jsem se s ním nikdy nesetkala. Talířek jsem odložila a předčasně jsem z akce odešla.

Saudek dokázal za svůj život jednu vekou kladnou věc - zboural hranici mezi hubenými a tlustými, mezi celulitidou a mezi umělými či povadlými prsy. Saudek si nevybíral ženy a muže podle nějakých zaběhnutých kritérií, ale podle toho, nač měl chuť, podle svých vlastních představ, které byly zběsilé a určitě perverzní, ale pro něho samotného to byly představy určitě hodně erotické, protože díky nim vznikly akty, které jsou svým způsobem ojedinělé. 

Ostatní informace si můžete přečíst v odkaze, byť bulvárním, ale já jsem chtěla napsat svůj vjem, svoje pocity, protože jsem byla dcerou, která měla svého tátu, pocity, pokud slyším toto jméno, které zní JAN SAUDEK, tak vidím otce, který souložil se svojí dcerou. Otce, který oplodnil svojí dceru. Otce, který zničil svojí dceru. Nevidím fotografa, ani umělce, vidím úchylného člověka, pro kterého incest nebyl ničím zvláštní. Vidím, skutečně talentovaného manipulátora, protože oprýskaná zeď prostě a jednoduše nestačí.

Když se oprostím od svých pocitů, musím konstatovat, že tento člověk, ať už se jmenuje jakkoliv, oslovil svými akty svět, že v něm je sice hodně démonů, ale ten jeden, který mu tiskne spoušť na starém fotoaparátu je vážně zvláštní a talentovaný, i když se musel krmit vydatnými zážitkovými pokrmy.

Zdroj: https://www.extra.cz/jan-saudek-ve-zdravi-slavi-85-hodne-pil-mel-stovky-milenek-a-cekal-dite-s-vlastni-dcerou?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Autor: Katerina Kaltsogianni | středa 13.5.2020 19:56 | karma článku: 35,83 | přečteno: 3329x
  • Další články autora

Katerina Kaltsogianni

Máme dva nebo tři prezidenty?

Vlastně máme tři prezidenty, ale ten, co se jmenuje Zeman, nemůže zřejmě o ničem rozhodovat. Netuší, že místo něho rozhoduje Mynář a Ovčáček, že se do "prezidentské funkce," zvolili sami.. Alespoň je v něčem Česko nejvýraznější.

6.11.2021 v 9:34 | Karma: 14,53 | Přečteno: 510x | Diskuse| Ostatní

Katerina Kaltsogianni

Kohoutí hnízdo x Čapí hnízdo

Kohoutí hnízdo sídlí v Bruselu, odkud na nás kokrhají kohouti. Mají tam i slepice, ale určitě se na všechny nedostane. Jsou tam i bílí koně, vzácná rasa, která vypadá jako lidi. Pochopte konečně, proč nechají ptáci žít Čapí hnízdo

15.9.2021 v 7:26 | Karma: 12,83 | Přečteno: 491x | Diskuse| Ostatní

Katerina Kaltsogianni

Dyť o těch dluzích nic nevíme

Hádka se odehrála večer na terase, kde jsme se sešli. Přijela jsem utahaná z Larissy, rozčarovaná řeckým chováním. V hlavě mi běžely otázky, zda je to lockdownovou situací nebo povinným očkováním Řeků, kterým tím berou demokracii.

14.9.2021 v 8:02 | Karma: 21,58 | Přečteno: 957x | Diskuse| Ostatní

Katerina Kaltsogianni

Pan Okamura nemá mediálního poradce?

Po skoro čtyřech měsících si pouštím zprávy, kde se najednou objeví Okamura, který byl velmi krutý a nelidský k afgánským uprchlíkům. Chtěl se zalíbit? Jedná se o rasistické prohlášení? Pokud ano, tak by měl odejít z politiky.

31.8.2021 v 8:22 | Karma: 14,31 | Přečteno: 523x | Diskuse| Ostatní

Katerina Kaltsogianni

Možná to hodím Pirátům, Aneb kdo naočkuje voliče nejlépe

Na můj předchozí článek "Hodím to Babišovi...." jsem dostala okamžitou reakci mediálního mluvčího Pirátů. Napsal mi podrobný e-mail o tom, jak je strana Pirátů šikanována, že jsou to výmysly ze sociálních sítí apod. No tak uvidíme

29.8.2021 v 10:41 | Karma: 21,07 | Přečteno: 1022x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

OBRAZEM: Jako kolonie na Marsu. Prach ze Sahary zbarvil Athény do oranžova

24. dubna 2024  12:07

Obloha nad jižním Řeckem se zbarvila do oranžova. Akropoli a další athénské památky zahalila v...

Policie rozbila gang falešných bankéřů. Volali z Ukrajiny, obrali stovky důvěřivců

24. dubna 2024  12:03

Královéhradečtí policisté rozkryli organizovanou skupinu, která má na svědomí podvody tzv....

Nové centrum pomůže rodinám se vzácným onemocněním. Inspirace přišla z Norska

24. dubna 2024  11:45

Psychologickou a sociální podporu nabízí pacientům se vzácným onemocněním a jejich rodinám první...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik